ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Οχι ό,τι καλύτερο η Ουντινέζε"

Μπόλονι: "Οχι ό,τι καλύτερο η Ουντινέζε"
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι παραδέχθηκε ότι η Ουντινέζε δεν είναι ο ιδανικός αντίπαλος στην φάση των "32". Τι είπε ακόμη για την φιλία του με τον Γκουιντολίν και την άσχημη εμπειρία του στην Μονακό.

Αρχικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ είπε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τερματίσαμε πρώτοι στον ομιλό μας. Είμαστε υπερήφανοι γιατί τερματίσαμε μπροστά από ομάδες όπως η Τότεναμ και η Ρουμπίν Καζάν.

Και ήμασταν χαρούμενοι γιατί με αυτό εξασφαλίζαμε ότι δεν θα παίξουμε με ομάδες που προέρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ".

Τόνισε, όμως ότι: "Αλλά όταν είδα ότι έπρεπε να παίξω απέναντι στην Ουντινέζε δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Γιατί πίστευα ότι εύκολα μπορούσαμε να πετύχουμε ομάδες που θα μας έδιναν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης".

Για τον αγώνα του Φρίουλι δήλωσε: "Σχετικά με την παρουσία μας εδώ και τον αγώνα σαφώς και γνωρίζουμε την Ουντινέζε . Είναι ένα πολύ σοβαρός σύλλογος και μια πολύ καλή ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές της έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία και αναγνωρισιμότητα.

Κάποιοι από αυτούς παίζουν σε διάφορες εθνικές ομάδες και για το λόγο αυτό, εγώ αποφάσισα να σκεφτώ τη δική μας δουλειά και το δικό μας παιχνίδι. Και σκέφτομαι εμάς, γιατί και εμείς μπορούμε να είμαστε καλοί στον αγωνιστικό χώρο, να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτσι να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Θα θέλαμε να μπορούμε να κρατάμε την τύχη μας στο αγώνα της Τούμπας στο δεύτερο παιχνίδι. Θα χρησιμοποιήσω τη στιγμή για να δώσω τα χαιρετίσματα μου στον Τόρζε (σ.σ. Ρουμάνος παίκτης της Ουντινέζε) και να του ευχηθώ να έχει λίγα ακόμα παιχνίδια με την Ουντινέζε. Και αν είναι λυπημένος μπορεί να με πάρει τηλέφωνο…"

Συνεχίζοντας είπε:

Για το αν αναπροσαρμόζουν τα πλάνα του οι τραυματισμοί των Ντι Νατάλε και Ισλα: "Η Ουντινέζε είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Επίσης έπαιξε απέναντι στην Ατλέτικο χωρίς τον Ντι Νατάλε. Βέβαια το έκαναν αυτό γιατί αισθάνονταν ότι έχουν δύναμη σαν ομάδα.

Δε θα ήθελα καν να αναφερθώ στους παίκτες που εμείς δεν έχουμε παρόντες εδώ, γιατί παίζουν σε άλλες ομάδες τώρα και γιατί δύο από τους υπόλοιπους είναι τραυματίες. Αλλά είμαι σίγουρος ότι και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο".

Για τον αν χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση η άμυνα της Ουντινέζε που παρατάσσεται με τρεις σέντερ μπακ: "Σίγουρα για το αν θα έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση δε θα ήθελα να μιλήσω τώρα για αυτό. Είμαι αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο και μπορώ να σας πω ότι μπορούμε να παίξουμε οποιοδήποτε σύστημα στην άμυνα.

Το σύστημα όμως δεν είναι τόσο σημαντικό. Είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό που θα αντιμετωπίσουμε γιατί δεν είναι τόσο συχνό, αλλά πιο μεγάλη σημασία έχουν οι κινήσεις των παικτών μέσα στο γήπεδο".

Για το αν θέλει την ισοπαλία και αν μίλησε με τον Μούτου: "Ναι και όχι…"


Για τον Βιεϊρίνια: "Σίγουρα είναι ένας παίκτης πολύ καλός παίκτης. Ολοι οι προπονητές θέλουν να έχουν όλους τους καλούς ποδοσφαιριστές τους. Πείτε μου όμως ένα σύλλογο που μπορεί να κρατήσει όλους τους καλούς του παίκτες.

Ολοι οι προπονητές και εγώ θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους στη διάθεσή μας. Σίγουρα κάποια στιγμή θα έπρεπε να πουληθεί και αυτή ήταν η κατάλληλη.

Από εκείνο το σημείο και μετά, παρότι ήταν ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς, ήδη έχουμε βρει μία-δύο λύσεις και δουλεύουμε για να δημιουργούμε παίκτες για το σύλλογο. Πιθανότατα αν μπορούσατε να μου δώσατε το τηλέφωνο του Τόρζε θα ήταν μία ακόμα καλή λύση".


Για την γνωριμία του Μπόλονι με τον Γκουιντολίν και αν αυτό τον βοηθήσει να προσεγγίσει το παιχνίδι της Ουντινέζε: "Μεταξυ της Ουντινέζε και του ΠΑΟΚ μπορούμε να βρούμε ομοιότητες. Παίζουν και οι δύο με ασπρόμαυρα. Και οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα βρίσκονταν μεταξύ της 3ης και της 4ης θέσης.

Και οι δύο προπονητές έκαναν το λάθος στην καριέρα τους να υπογράψουν για τη θέση του προπονητή στην Μονακό, γιατί και οι δύο πιστεύαμε ότι να πας και να δουλέψεις σοβαρά σε ένα σύλλογο ήταν αρκετό.

Ξεχάσαμε όμως ότι το πιο σημαντικό ήταν όχι το ποιος θα παίξει αριστερός μπακ αλλά ποιος ήταν πρόεδρος στο συμβούλιο. Πάντως όπως και να έχει κρατάω πολύ καλές αναμνήσεις από τον κύριο Γκουϊντολίν, που είναι ένας μεγάλος κύριος.

Είχα μιλήσει μαζί του, προτού υπογράψω και έκανα το ίδιος λάθος με εκείνον, δεν τον άκουσα, προφανώς και εκείνος δεν είχε ακούσει τους προηγούμενους.

Πάντως ήταν και εκείνος πολύ ειλικρινής μαζί μου. Τα λόγια που μου είπε τότε δε μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αλλά του λέω ευχαριστώ. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα που θα τον δω για ακόμα μία φορά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ