ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει πιο δυνατός"

Μπόλονι: "Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει πιο δυνατός"
INTIME SPORTS

Τα τρωτά σημεία του ΠΑΟΚ έθιξε στην συνέντευξη Τύπου ο Λάσλο Μπόλονι. "Λογικό να μην βλέπουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ", "οι διαιτητές πληρώνονται και πρέπει να κάνουν καλά την δουλειά τους" τόνισε μεταξύ άλλων

Αρχικά είπε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ: "Παίξαμε χωρίς χαρακτήρα. "Νομίζω ότι δεν ήταν φυσιολογικό να έχουμε μόνο τον Γκαρσία και τον Ίβιτς με καλή παρουσία. Τελικά πιστέυω στην ζωή όταν κάνεις κάτι χωρίς καρδιά δεν κάνεις καλά την δουλειά σου και στο πρώτο ημίχρονο αυτό κάναμε εμείς".

Πρόσθεσε πως: "Δεν έιχαμε αυτοσυγκέντρωση, όταν το μυαλό σου και η καρδιά σου δεν είναι παρόντα δεν είσαι ο ίδιος παίκτης. Λίγο πολύ όπως και με τον Παναθηναϊκό κάναμε μεγάλα δώρα στους αντιπάλους και όλα αυτά συνένβησαν επειδή η νοοτροπία μας δεν ήταν παρούσα στο πρώτο ημχρονο. Στο δεύτερο μέρος είχαμε νευρικότητα, λίγο καλύτερη παροιυσία, αλλα ήδη το παιχνίδι είχε πάει από την πλευρά της ΑΕΚ. Αυτή λίγο πολύ ήταν η ιστορία ενός παιχνιδιού που δεν είδαμε τίποτα φοβερό. Φυσικά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ αλλά δεν είδαμε τίποτα. Βέβαια, στα πλέι οφ το φυσιολογικό είνα να μην βλέπουμε καλά παιχνίδια. Δεν υπάρχει ένταση και θέαμα, υπάρχει πολύ νευρικότητα και πολύ κούραση".

Για το ότι δεν απέσυρε τον Γκαρσία όταν είδε ότι "φλέρταρε" με την αποβολή: "Υπήρχε κίνδυνος ότι θα πάρει την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά το δικό μου μυαλό δεν ήταν εκεί. Αλλωστε, ο Γκαρσία είναι ένας παίκτης που είναι σημαντικός για την κατοχή μπάλας. Με την κίτρινη κάρτα ξέραμε ότι δεν θα παίξει στο επόμενο ματς. Ο Λάζαρ είχε ένα κρύωμα και ήθελα να τον κρατήσω για το επόμενο παιχνιδι".

Για την κόκκινη που δέχτηκε ο Ουρουγουανός μέσος: "Θα έπρεπε να δείτε πάντως και ότι η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκαρσία ήρθε επειδή ένα πλάγιο άουτ εκτελέστηκε 15 μέτρα μπροστά και έπρεπε να τρέξει αυτός να καλύψει τη φάση. Εγινε μπροστά στον τέταρτο διαιτητή. Ο Βάργκας έκανε πολύ καλά τη δουλειά του αλλά δεδν ήταν αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να πείτε και για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Φωτάκη, εγώ ήμουν μακριά και δεν μπορώ να πω τι έγινε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Συμφωνώ με όλα αυτά. Μερικές φορές όμως μικρές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και αυτές οι λεπτομέρειες ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι στον Ατρόμητο".

Για την αποβολή του Φωτάκη: "Tώρα για την φάση του Φωτάκη η διαίσθησή μου λέει ότι ήταν ένα μεγάλο θέατρο και ότι δεν τον ακούμπησε. Οι διαιτητές ήταν και σε αυτή την φάση ήτσν πολύ κοντά. Νομίζω ότι πληρώνονται και πρέπει να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους, αλλά επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πιο δυνατός".

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Απομένει ένας αγώνας, θα πρέπει να περιμένουμε. Με τις δύο αποβολές γίνεται πάρα πολύ δύσκολο το επόμενο παιχνίδι και δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να χάσουμε στην Τούμπα. Ζητάμε από τους οπαδούς μας να έρθουν και να μας βοηθήσουν. Μαζί τους, με τη βοήθεια τους, μπορούμε να πούμε ότι θα έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά αναλογικά με το επίπεδο μας. Κάναμε μια πολύ καλή διαφήμιση στο Europa League. Θα ήθελα να είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά το τελευταίο ματς και να στείλω τους παίκτες μου για διακοπές μετά από μια κουραστική χρονια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ