ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Δεν έχουμε την ποιότητα του Ολυμπιακού"

Μπόλονι: "Δεν έχουμε την ποιότητα του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε την... ουσία που διέθετε στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τις λεπτομέρειες που θα έκαναν την διαφορά, κάτι που είχε ο Ολυμπιακός και γι' αυτό έφτασε στην νίκη.

Αυτό τόνισε ο Λάσλο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα με τους "ερυθρόλευκους", με τον ίδιο να στέκεται και στα προβλήματα τραυματισμών που είχε ο "Δικέφαλος".

"Καμία φορά δεν είναι καλό να χάνεις μέσα στην έδρα σου. Θυμάστε πως χάσαμε με Παναθηναικό, όπως και το σημερινό ματς, δύο ντέρμπι δηλαδή αλλά προτιμώ την σημερινή εμφάνιση. Είχαμε καλή κατοχή της μπάλας, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε", δήλωσε ο Ρουμάνος και πρόσθεσε:

"Μας έλειπαν κάποιες λεπτομέρειες και αυτές ήταν με την πλευρά του αντιπάλου. Έδειξαν ωριμότητα και αποτελεσματικότητα, κάτι που δεν δείξαμε εμείς. Συγχαρητήρια πάντως στους παίκτες μου, είμαι στεναχωρημένος για τους 3-4 τραυματισμούς, τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα στα επόμενα ματς".

Για το αν ήταν η πιο άτυχη εβδομάδα στην καριέρα του αυτή που έζησε: "Το να έχουμε χάσει 4 παίκτες από την πρώτη ενδεκάδα και τον Λαζάρ με κόκκινη κάρτα, σίγουρα τις επόμενες μέρες δεν θα κοιμηθώ καλά".

Για το τι φταίει για τους τραυματισμούς: "Ανάμεσα στους 5 παίκτες που τραυματίστηκαν είναι οι Γλύκος, Κατσικάς που έχουν κάνει εγχείρηση στο γόνατό τους, ο Γεωργιάδης που του λείπει η μυικότητα, του Κλάους που είναι ένα ατύχημα. Του Σνάουτσνερ δεν μπορείς να εξηγήσεις τι συνέβη σε έναν τραυματισμό, αλλά οι παίκτες το να έχουν συνεχόμενα παιχνίδια είναι δύσκολο και γι' αυτούς και για εμάς. Δουλεύουμε καλά".

Για το πρώτο κακό 20λεπτο του ΠΑΟΚ και την παρουσία του διαιτητή: "Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να έχουν ένα καλό αμυντικό τοίχος για να βγαίνουμε στην συνέχεια μπροστά. Βρεθήκαμε εκτεθειμένοι και ο ρυθμός χάθηκε. Σε δύο μπλακ άουτ δεχτήκαμε γκολ. Ακόμη και αν συμφωνώ πως έγιναν λάθη από τον διαιτητή, δεν θέλω να μιλήσω μετά από μια ήττα με 2-0".

Για το αν με τόσες απουσίες και τις φυγές παικτών αισθάνεται εγκλωβισμένος λόγω του προγράμματος που ακολουθεί: " Δεν αισθάνομαι εγκλωβισμένος. Καταρχήν όταν πήρα το χαρτί του αγώνα και είδα τους αναπληρωματικούς του Ολυμπιακού, νόμιζα πως ήταν βασικοί. Εμείς σαφώς και δεν έχουμε αυτή ποιότητα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ