ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Κάρολ, Φωτάκης & κακή μέρα"

Μπόλονι: "Κάρολ, Φωτάκης & κακή μέρα"
INTIME SPORTS

Σε ποια στοιχεία απέδωσε την ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Λάσλο Μπόλονι. Διαβάστε τι δήλωσε.

Ευχαριστημένος από την απόδοση, αλλά στεναχωρημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΗ, εμφανίστηκε ο Λάσλο Μπόλονι.

"Πριν το παιχνίδι γνωρίζαμε πως αυτό θα είναι δύσκολο και δυστυχώς αυτό επιβεβαιώθηκε. Γιατί ήταν δύσκολο, δεν είναι εύκολο να το απαντήσουμε. Είμαι στεναχωρημένος για τους παίκτες μου γιατί με αυτή την απόδοση μπορείς να κερδίσεις δύο φορές", δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός που πρόσθεσε: "Μετά το παιχνίδι δεν είμαι σε θέση να κάνω πλήρη ανάλυση, αλλά είχαμε αρκετά την κατοχή της μπάλας, στο πρώτο μέρος είχαμε αρκετά σουτ και μέσα στο παιχνίδι είχαμε πολλές στιγμές για να κάνουμε ευκαιρίες.

Για μένα αυτά τα πράγματα είναι αρκετά για να κερδίσεις ένα ματς αλλά αυτά σήμερα δεν ήταν αρκετά. Πιθανότατα η απόδοσή μας στα άκρα του γηπέδου δεν ήταν αρκετή γιατί δεν βγήκαμε πολλές φορές στη πλάτη τους. Φυσικά κάποιοι παίκτες δεν ήταν στην καλύτερη τους μέρα. Είμαι στεναχωρημένος για τους παίκτες μου και το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε".

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: "Ο Φωτάκης, που αποχώρησε και είναι ένας παίκτης που μπορεί να απειλήσει, βγήκε. Ίσως αυτό είναι μια εξήγηση ή κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι. Επίσης σε αυτά τα παιχνίδια αν μπει κάποιο τέρμα, όπως στην κεφαλιά του Ιβιτς ή αν ο τερματοφύλακας τους δεν ήταν σε καλή μέρα, μπορεί να λήξει με 5-0 ή και να χάσεις με 1-0. Γι' αυτό μας αρέσει όμως το ποδόσφαιρο. Η επιθετικότητα μας στα τελευταία 20 μέτρα δεν ήταν καλή και αποτελεσματική".

Για τον Βιειρίνια: "Δουλεύει πολύ, προσπαθεί να τα κάνει όλα. Μερικές φορές κάνει καλά παιχνίδια, κάποιες άλλες όχι. Το σημαντικό για εμένα όμως είναι πως προσπαθεί".

Για την αλλαγή του Σαλπιγγίδη : "Δεν ήθελα να αλλάξω την τακτική, ο Σαλπιγγίδης είναι ένας παίκτης που παίζει δεξιά. Η ιδέα μου είναι να βάλω έναν παίκτη πιο φρέσκο για να δημιουργήσει περισσότερους κινδύνους".

Για το αν ο "Σάλπι" μπορεί να παίξει ως επιθετικός: "Ξέρω πως μπορεί να παίξει ως επιθετικός και ότι στην Εθνική παίζει και δεξιά. Έχω όμως έναν παίκτη που είναι σημαντικός, όπως ο Αθανασιάδης. Άλλες φορές είμαι ευχαριστημένος μαζί τους και άλλες όχι. Αυτό που θέλω στην πραγματικότητα είναι οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης με τις κινήσεις του να δημιουργούν πολλά προβλήματα. Γι' αυτό δουλεύουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ