ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Έχω πρόταση, δεν έχω απαντήσει ακόμη"

Μπόλονι: "Έχω πρόταση, δεν έχω απαντήσει ακόμη"
Μπόλονι

Ο Λάσλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ρουμπίν παραδέχθηκε ότι έχει στα χέρια του πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Όπως τόνισε ο Λάσλο Μπόλονι στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ρουμπίν έχει πρόταση από την Σαουδική Αραβία.

Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε ό,τι πρέπει να τη μελετήσει, ενώ επισήμανε ότι έχει συζητήσει με τη διοίκηση του "Δικεφάλου". Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

" Ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε το γκολ. Σίγουρα το να ξεκινήσεις νωρίς με ένα γκολ, η κυριαρχία σου είναι μεγαλύτερη, αλλά δεν είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Κι όταν δεν το καταφέρνεις δυο, τρεις φορές, μπορεί να δεχτείς ένα γκολ και να ισοφαριστείς.

Σίγουρα, το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, αλλά το ότι προκριθήκαμε είναι σημαντικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικό να μην ηττηθείς σε δέκα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εσείς αναφέρατε ότι ήταν ένας όμιλος Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει και στο Europa League τη νέα χρονιά.

Σε αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν πάρα πολλά, όπως και οι οπαδοί μας, που ήταν παρόντες σε όλα τα εκτός έδρας ματς. Μπράβο τους και ευχαριστούμε. Είδα ότι σε τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε απέναντι σε ρωσικές και ουκρανικές ομάδες, πίστευα ότι θα μας δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα, αλλά στα παιχνίδια που παίξαμε εναντίον τους, δεν αισθάνθηκα ότι μας δημιούργησαν ιδιαίτερα προβλήματα που θα δικαιολογούσε την οικονομική διαφορά.

Τώρα, η εμπειρία μας είναι πίσω, μία ωραία περιπέτεια. Τώρα, το πολύ σημαντικό παιχνίδι είναι την Κυριακή κόντρα στη Δόξα Δράμας. Δε θα προσπαθήσουμε απλά, θα κάνουμε το καλύτερο μας".

Για τη διαχείριση δυνάμεων που είχε αναφέρει και αν έγινε σωστά σήμερα: " Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα η αυτοσυγκέντρωση μας ήταν στο σημερινό παιχνίδι. Ήθελα να αποδείξω ότι δεν είμαστε απλά διεκδικητές, αλλά είμαστε στην πρώτη θέση και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου".

Για τη χρησιμοποίηση του Γλύκου: " Σίγουρα κάθε ομάδα ξέρετε ότι έχει ένα βασικό παίκτη. Εμείς έχουμε τρεις βασικούς τερματοφύλακες. Σήμερα ήταν κάτι σαν εξετάσεις για το Γλύκο, το σκεφτόμουν εδώ και καιρό. Ήταν καλός, βέβαια δεν είχε πολύ δουλειά, δέχθηκε ένα γκολ, αλλά πιστεύω ότι είναι μια επανεκκίνηση για τον ίδιο".

Για την πρόταση που έχει δεχθεί από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και την έχει απορρίψει: " Το μισό είναι αλήθεια, δηλαδή ότι δέχθηκα πρόταση, αλλά δεν έχω απαντήσει αρνητικά μέχρι στιγμής. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη. Θέλω να αναλύσω όλα τα δεδομένα και στη συνέχεια να απαντήσω".

Για το αν προτιμά να αντιμετωπίσει κάποια συγκεκριμένη ομάδα για τη συνέχεια του Europa League: " Πραγματικά δεν ξέρω να απαντήσω. Είναι τρεις ομάδες που δεν ήθελα να αντιμετωπίσουμε με τίποτα, αλλά δε θα τις πω".

Για το αν έχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ: " Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι θρησκεία. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει για τη Μακεδονία. Δουλεύω για την ομάδα, αλλά ξέρετε πολύ καλά και εσείς ότι οποιαδήποτε πρόταση έρχεται πρέπει να τη μελετήσω. Δεν είναι υποκριτής, τουλάχιστον όχι πολύ. Δε λέω ψέμματα, τουλάχιστον όχι πάνω από 50%. Δουλεύω για τον ΠΑΟΚ και τον προετοιμάζω για το επόμενο παιχνίδι".

Για το τι χρονικό όριο βάζει, αφού λέει ότι δεν έχετε απορρίξει την πρόταση: " Έχω μιλήσει με τη διοίκηση ήδη. Θα πρέπει να τα συζητήσουμε εκτενέστερα, αλλά έχω ένα πρόβλημα, μου αρέσει πολύ η μελιτζάνα και το καρπούζι".

Για τη συνομιλία που είχε με τον Αρλάουσκις: " Τον ξέρω γιατί έπαιξε πολύ καιρό στη Ρουμανία και μιλάει πολύ καλά ρουμανικά"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ