ΠΑΟΚ

Μπλάζεβιτς: "Λυπάμαι για τον Τούντορ"

<bihnog>
Tuzla, 01.06.2014. - Prva liga FBiH, Sloboda - Igman 3:0
Ciro Blazevic otpozdravlja publici koja mu je skandirala "Ciro majstore"
Snimio: Miroslav Petrovic
Tuzla, 01.06.2014. - Prva liga FBiH, Sloboda - Igman 3:0 Ciro Blazevic otpozdravlja publici koja mu je skandirala "Ciro majstore" Snimio: Miroslav Petrovic TUZLA, 01.06.2014. - PRVA LIGA FBIH, SLOBODA - IGMAN 3:0 CIRO BLAZEVIC OTPOZDRAVLJA PUBLICI KOJA MU JE SKANDIRALA "CIRO MAJSTORE" SNIMIO: MIROSLAV PETROVIC

Ο Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς, ο οποίος έχει εργαστεί στον ΠΑΟΚ το 1991, σχολίασε την αμφισβήτηση που δέχεται αυτή την περίοδο ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν είναι ο δημοφιλέστερος άνθρωπος στη Θεσσαλονίκη αυτή τη χρονική περίοδο και ο κροατικός Τύπος έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει με τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Ένας συμπατριώτης του, ο οποίος έχει εργαστεί στην ίδια θέση στο μακρινό 1991, ο Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς μίλησε στην ιστοσελίδα slobodnadalmacija.hr για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Τούμπα.

"Λυπάμαι για τον Τούντορ. Είναι αναμφίβολα ένας ταλαντούχος προπονητής, αλλά βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα της καριέρας του. Για να πετύχεις πρέπει να έχεις καλή σχέση με τους φιλάθλους, γιατί σύμφωνα με τη δική μου φιλοσοφία γι’ αυτούς τα κάνουμε όλα. Είναι οι πιο σημαντικοί στο ποδόσφαιρο" σχολίασε ο Μπλάζεβιτς.

Πάντως, εκείνος μόνο δυσάρεστες αναμνήσεις δεν έχει από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: " Εγώ δεν είχα δυσάρεστες εμπειρίες με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Απεναντίας! Όταν είχα έρθει με υποδέχτηκαν 5.000 άτομα στο αεροδρόμιο δημιουργώντας… χαμό. Πρόβλημα με οπαδούς είχα μόνο στην Κροατία. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι πολύ συναισθηματικά δεμένοι με το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ