ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Βρίσκω τον εαυτό μου..."

Μπίσεσβαρ: "Βρίσκω τον εαυτό μου..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που σκόραρε απέναντι στον Παναιτωλικό, μίλησε μεταξύ άλλων για την νίκη του ΠΑΟΚ ενώ στάθηκε στον... φόβο της Φιορεντίνα για την Τούμπα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο ίδιος τόνισε μετά το τέλος του ματς:

" Είμαι χαρούμενος. Στην αρχή δεν έπαιξα στα παιχνίδια και ήταν δύσκολα για μένα, αλλά βρίσκω τον εαυτό μου. Χάρηκα για το καλό ξεκίνημα της ομάδας και μακάρι να βρεθώ πάλι εδώ για το βραβείο. Ηταν περίεργο το ότι έληξε το σκορ 2-1 απέναντι στον Παναιτωλικό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και μακάρι με την Φιορεντίνα (σ.σ. το επόμενο ματς του ΠΑΟΚ) να παίξουμε καλά και να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Υπάρχει κίνητρο στο ματς με την Φιορεντίνα. Είναι κι γι' αυτήν ένα μεγάλο ματς και πιστεύω πως φοβούνται λίγο την Τούμπα οι αντίπαλοι".


Τιάμ: "Ο Ιβιτς αποφασίζει..."

"Ωραία ατμόσφαιρα", σχολίασε για την Τούμπα βγαίνοντας από τα αποδυτήρια ο Μαμέ Τιάμ. Όταν ρωτήθηκε πότε θα είναι έτοιμος, είπε "είναι απόφαση του προπονητή".

Ροντρίγκες: "Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 10 γκολ..."

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό, δήλωσε χαρούμενος για την εμφάνιση ενώ μίλησε για το ματς με την Φιορεντίνα. Μετά το τέλος του αγώνα, είπε στη Nova:

Για την νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό:
"Ηταν ένα καλό ματς. Είχαμε δύο γκολ και πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 10 γκολ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πάντως είχαμε συνολικά μια καλή απόδοση σαν ομάδα και αυτό με κάνει χαρούμενο. Είχαμε ανυπομονησία για το πρωτάθλημα. Θέλαμε να δείξουμε κάτι καλό στον κόσμο μας και συνεχίζουμε".

Για την καλή απόδοσή του:
" Δεν ήθελα να δείξω κάτι παραπάνω. Εγώ πάντα έτσι παίζω. Ξεκίνησαν τα σοβαρά πράγματα στη σεζόν και είμαι χαρούμενος που δείξαμε πως είμαστε μια καλή και φρέσκια ομάδα".

Για το εντός έδρας ματς με την Φιορεντίνα:
" Είναι μια καλή ομάδα. Περιμένουμε ένα καλό ματς και θέλουμε να πάρουμε έναν ή ακόμη καλύτερα τρεις βαθμούς για να αρχίσουμε καλά τις υποχρεώσεις στο Europa League".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ