ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ και Κοβάσεβιτς τα φλουριά στον ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ και Κοβάσεβιτς τα φλουριά στον ΠΑΟΚ

Ο Ολλανδός εξτρέμ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, και ο συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς, Νέναντ Κοβάσεβιτς, ήταν αυτοί που βρήκαν τα φλουριά κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΟΚ.

Με το τέλος της χθεσινής προπόνησης, παίκτες και προπονητικό τιμ βρέθηκαν στον τέταρτο όροφο του κτηρίου του γηπέδου της Τούμπας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Νέναντ Κοβάσεβιτς να είναι οι τυχεροί, σε μια μικρή τελετή που ξεκίνησε με τις ευχές των διοικούντων στους παίκτες, που τις μετέφερε ο τιμ μάνατζερ, Παντελής Κωνσταντινίδης.

Σάμπο: "Θέλω να μείνω στην Μπεϊτάρ"

Με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα στο Ισραήλ, ο Έρικ Σάμπο αναφέρθηκε στην μετακόμισή του από τον ΠΑΟΚ στην Μπεϊτάρ και εξέφρασε την διάθεση παραμονής του στην ομάδα, τονίζοντας:

"O προπονητής του ΠΑΟΚ δεν με ήθελε, έτσι ο ατζέντης μου, μου μετέφερε την πρόταση της Μπεϊτάρ και ήρθα στο Ισραήλ. Είχα και άλλες επιλογές, αλλά η Μπεϊτάρ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα γιατί δεν είχα αγωνιστεί για μισή σεζόν. Όλοι έλεγαν ότι δεν ήθελα να έρθω, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Ήθελα από την αρχή να έρθω, είμαι χαρούμενος εδώ, η οικογένεια μου είναι χαρούμενη και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Θέλω να μείνω στην Μπεϊτάρ, το ίδιο θέλει και η οικογένεια μου. Αν ο ιδιοκτήτης το επιθυμεί τότε θα μείνω εδώ.

Ένας καλός μου φίλος που παίζαμε μαζί στον ΠΑΟΚ, ο Εγιάλ Γκολάσα, και τώρα αγωνίζεται στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, μου είπε ότι η Μπεϊτάρ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ένδοξο παρελθόν".

Ρήξη χιαστού ο Μιγκέλ Βίτορ

Ένας από τους παίκτες που αποχώρησαν από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, ο Μιγκέλ Βίτορ, στάθηκε άτυχος, καθώς οι πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν πως ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστού στο τελευταίο παιχνίδι της Χαποέλ Μπερ Σεβά, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα σημαίνει πως ο παίκτης θα μείνει για έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ