ΠΑΟΚ

Μπήκε ο Τσιρίλο, μπράβο από Μπόλονι

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ MOTIONTEAM

Ο Τσιρίλο εκτός απροόπτου θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Τι είπε ο Μπόλονι στους παίκτες του στην πρωινή της Παρασκευής.

Με μια πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (18/9) με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Οι βασικοί του αγώνα με την Τότεναμ έκαναν χαλάρωμα με τον Μπόλονι σε άλλο γήπεδο από τους υπόλοιπους. Αφού έτρεξαν για λίγο στη συνέχεια ξεκίνησαν ένα παιχνίδι αποφόρτισης, συγκεκριμένα έχουν κάνει ένα κύκλο, παίζουν την μπάλα ψηλά και σε όποιον πέσει κάτω τρέχει για μικρό χρονικό διάστημα.

Οι αναπληρωματικοί και όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την αγγλική ομάδα προπονήθηκαν με τον γυμναστή, Νίκο Καρύδα και τον βοηθό προπονητή, Χοακίμ Πρέτο. Ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης και κατοχής μπάλας στις οποίες συμμετείχε κανονικά ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι της Κυριακής (18/9) με τον Πανιώνιο.

Αντίθετα, ο Γεωργιάδης αν και στην αρχή βγήκε στο γήπεδο στη συνέχεια αποχώρησε, ενώ ο Λάζαρ, όπως αναμένονταν, κάνει θεραπεία. Από τους μικρούς συμμετείχαν στο πρόγραμμα οι Παναγιωτούδης και Αποστολόπουλος.

Οι Χαλκιάς και Γλύκος ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Στέφανο Αιβαλιώτη.
Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με μίνι δίτερμα και κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης. Μετά το τέλος ο Μπόλονι μίλησε για λίγο στους βασικούς δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους κόντρα στην Τότεναμ και στη συνέχεια ο Ρουμάνος τεχνικός κατευθύνθηκε με τον Λάζαρ στο γήπεδο.

Ο Ιβιτς έκανε μόνος του σπριντ. Το πρόγραμμα παρακολούθησαν οι Βρύζας Κωνσταντινίδης και ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ