ΠΑΟΚ

Μπερντίεφ: "Το πιο δύσκολο παιχνίδι"

Μπερντίεφ: "Το πιο δύσκολο παιχνίδι"

Τι δήλωσε ο προπονητής της Ρουμπίν Καζάν, Κούρμπαν Μπερντίεφ, για το ματς με τον ΠΑΟΚ, για το αν προβληματίστηκε από την εικόνα του "Δικεφάλου", αλλά και για τη συνέχεια του Europa League.

Ο προπονητής της Ρουμπίν Καζάν, Κούρμπαν Μπερντίεφ, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν το σημερινό (15/12) με τον ΠΑΟΚ, ενώ ευχήθηκε ότι θέλει τη Μάντσεστερ στους "32" του Europa League.

Συγκεκριμένα, όσα είπε: " Δεν περιμέναμε να μείνουμε με δέκα παίκτες, αλλά τελικά πετύχαμε το στόχο μας και προχωράμε", δήλωσε αρχικά ο Μπερντίεφ.

Για το αν ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς:" Ναι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα. Όχι μόνο το παιχνίδι, αλλά και η προετοιμασία".

Για το αν μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια: " Δεν μπλέχτηκα και πολύ γιατί και οι ίδιοι ξέραν το αποτέλεσμα στην Ιρλανδία. Κάποια λάθη κάναμε στο πρώτο μέρος, αλλά μετά τα διορθώσαμε".

Για τους Καλεσίν και τον Μαρτίνς: " Ο Καλεσίν δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, γι΄αυτό τον αντικατέστησε ο Μπιστρόφ, όπως και ο Μάρτινς".

Για το ποια ομάδα θέλει στους "32": " Θέλω την πιο καλή ομάδα, δεν έχω πρόβλημα και να έρθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Για το τι τον προβλημάτισε από τον ΠΑΟΚ και που μπορεί να φτάσει: "Επειδή ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες, ήρθαν τα πράγματα, όπως τα περιμέναμε".

Για το αν θωρεί ότι πέρασαν οι δύο καλύτερες ομάδες και αν εύχεται να συναντηθούν στη συνέχεια της διοργάνωσης: " Βάσει αποτελεσμάτων πέρασαν οι δύο καλύτερες ομάδες. Για το αν συναντηθούμε θα το δείξει η πορεία".

Για την πορεία της Ρουμπίν στο πρωτάθλημα: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα της χρονιάς. Βέβαια, υπήρχαν κάποια λάθη, αλλά στο τέλος δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ