ΠΑΟΚ

Μπερδεμένοι με Πόποβιτς, δείχνουν να αποφασίζουν

Μπερδεμένοι με Πόποβιτς, δείχνουν να αποφασίζουν

Διαβάστε πως έχει το θέμα με το δανεισμό του Δημήτρη Πόποβιτς. Γιατί άλλαξε απόφαση ο Στέφενς. Πως έχουν οι εξελίξεις το τελευταίο 24ωρο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, αφού ξεκαθαρίσουν οι μεταγραφές, θα πρέπει να ασχοληθούν και με τις αποχωρήσεις για το δανεισμό κάποιων παικτών.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Δημήτρης Πόποβιτς, με την περίπτωση του να έχει ιδιαιτερότητες. Ο παίκτης ήταν θετικός να πάει δανεικός από την πρώτη στιγμή, για να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, αλλά ο Στέφενς έχει αλλάξει δύο φορές απόφαση.

Πλέον, η απόκτηση ή όχι ενός ακραίου θα δώσει τη λύση.Ο Δημήτρης Πόποβιτς τις τελευταίες δύο σεζόν άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους προπονητές του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν τις απαραίτητες ευκαιρίες.

Με τον ερχομό του Χουμπ Στέφενς, ο νεαρός εξτρέμ προσπάθησε να δείξει το ταλέντο του και το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό. Ο Ολλανδός τεχνικός ξεχώρισε από την αρχή ότι ο βραχύσωμος παίκτης μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο ταλέντο και να βοηθήσει την ομάδα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα... αγκάθι στην υπόθεση. Ο Στέφενς θεωρεί ότι ο Πόποβιτς δεν έχει δουλευτεί πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια και γι' αυτό χρειάζεται συνεχόμενα παιχνίδια για να πάρει τα πάνω του. Σε μια ομάδα, όμως, ο ΠΑΟΚ που ο πήχης έχει ανέβει, είναι κατανοητό ότι δεν μπορεί να γίνει με ευκολία.

Γι' αυτό το λόγο υπήρχε η σκέψη να δοθεί ο Πόποβιτς δανεικός σε μία ομάδα μικρότερου βεληνεκούς, αλλά που θα αγωνίζεται στη Super League για να πάρει σοβαρές εμπειρίες. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν ήταν αρνητικός από την πρώτη στιγμή, αφού και ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αφού γνωρίζει ότι το επίπεδο με την Κ20 που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με αυτό της μεγάλης κατηγορίας έχει πολύ μεγάλη διαφορά.

Ο Χουμπ Στέφενς, βλέποντας τους ακραίους να μην αποδίδουν τα μέγιστα, άλλαξε προς το παρόν άποψη για το δανεισμό του Πόποβιτς και έβαλε... φρένο στην υπόθεση.Το τελευταίο 24ωρο, όμως, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Πόποβιτς είναι κοντά στη μετακόμιση του στην Κρήτη για λογαριασμό του Πλατανιά, με αυτό ότι μπορεί να συνεπάγεται για τις μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ και την απόκτηση ενός ακραίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ