ΠΑΟΚ

Μπελάς του ΠΑΟΚ ο δυνατός αέρας

Μπελάς του ΠΑΟΚ ο δυνατός αέρας
INTIME SPORTS

Τα πολλά μποφόρ στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας προβληματίζουν Μπόλονι, παίκτες και διοίκηση που σκέφτεται να πάρει μέτρα

Όταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να μετακομίσει η πρώτη ομάδα στις καινούριες προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στη Νέα Μεσημβρία, γνώριζαν ότι οι πρώτοι μήνες θα έφερναν δυσκολίες, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως τα έργα.

Ήθελαν, μάλιστα, μέσα από την καθημερινή παρουσία των παικτών και του τεχνικού τιμ εκεί, να διαπιστώσουν στην πράξη ποια προβλήματα προκύπτουν.

Πλέον, μπορούν με βεβαιότητα να ομολογήσουν ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο που αρκετά συχνά βρίσκουν μπροστά τους ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία είναι ο δυνατός αέρας. Για του λόγου το αληθές είναι χαρακτηριστικό αυτό που συνέβη στη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (29/2).

Ο Λάσλο Μπόλονι αναγκάστηκε να αναπροσαμρόσει το πρόγραμμά του προκειμένου οι παίκτες του να προπονηθούν με μπάλα έστω και στοιχειωδώς. Οι σέντρες... αφαιρέθηκαν από το ρεπερτόριο, ενώ για δίτερμα... ούτε λόγος.

Δίχτυ ή πλέξι γκλας για "προστασία"

Το θέμα φυσικά απασχολεί και τους διοικούντες τον "Δικέφαλο" και ειδικά Βρύζας και Κωνσταντινίδης έχουν γίνει πολλές φορές αυτόπτες μάρτυρες της... καταστροφικής δράσης του αέρα στη Μεσημβρία.

Τελευταία έχουν αρχίζει να αναζωπυρώνονται οι σκέψεις που υπήρχαν και στο ξεκίνημα της παρουσίας της ομάδας στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ για την τοποθέτηση διχτυών ή προστατευικών πλέξι γκλας (τουλάχιστον στη βόρεια πλευρά των εγκαταστάσεων) προκειμένου να "κόβει" ο αέρας.

Μέχρι, πάντως, να γίνουν έργα που θα αλάξουν τα δεδομένα στη Μεσημβρία, οι παίκτες και ο Μπόλονι είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν την βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ