ΠΑΟΚ

Μοντέλο Μακάμπι στο μυαλό του Σαββίδη

Μοντέλο Μακάμπι στο μυαλό του Σαββίδη
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταλήξει στα όσα πρέπει να κάνει στον ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Για το άμεσο πρόβλημα του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης έχει επιλέξει να πορευθεί μέχρι το τέλος της σεζόν με τους ήδη υπάρχοντες ανθρώπους στην διοίκηση και να μην προχωρήσει σε αλλαγές. Ωστόσο, για το μέλλον έχουν αρχίσει να ωριμάζουν οι σκέψεις για το τι πρέπει να κάνει, έτσι ώστε να ξαναφέρει τον "Δικέφαλο" στο προσκήνιο.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει εντοπίσει τα λάθη που έχουν γίνει και είναι έτοιμος να τα διορθώσει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Σαββίδης έχει καταλήξει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ακολουθήσει το μοντέλο διοίκησης της Μακάμπι, της οποίας τις τύχες κρατούσε στα χέρια του τα τελευταία χρόνια ο Ιάκωβος Αγγελίδης, σε συνεργασία με τον έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο (στην προκειμένη περίπτωση τον Ζόρντι Κρόιφ).

Πρωταγωνιστής στην προσπάθεια αυτή του Σαββίδη θα είναι ο Κύπριος πρόεδρος της ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν χρεώνει καμία από τις φετινές αποτυχίες σε αυτόν, αφού δεν είχε κανέναν λόγο στον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά ακόμη και των ίδιων του των συνεργατών.

Πρόσωπο κοινής αποδοχής

Ένα άλλο θέμα που έχει απασχολήσει τον Σαββίδη είναι πως δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ ένα πρόσωπο που να σέβεται ο κόσμος και γενικότερα ένας άνθρωπος που θα τύχει της συντριπτικής αποδοχής των φίλων της ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ιβάν έχει αρχίσει από τώρα να ψάχνει έναν άνθρωπο, ο οποίος θα συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία, θα γνωρίζει ποδόσφαιρο και σε συνεργασία με τον Αγγελίδη να παίρνουν τις αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα, κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο.

Καμία αλλαγή για την ώρα

Προς το παρόν ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τίποτα. Σαββίδης και συνεργάτες του αφήνουν την ομάδα ως έχει με την πίστη ότι μπορεί να αντιστρέψει η ίδια το κάκιστο κλίμα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν στο τέλος η ιστορία θα τους δικαιώσει...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ