ΠΑΟΚ

Μόνος του προπονήθηκε ο Σπυρόπουλος

Μόνος του προπονήθηκε ο Σπυρόπουλος
Σπυρόπουλος INTIME SPORTS

Ο έμπειρος μπακ μένει εκτός του κανονικού προγράμματος μέχρι να απολογηθεί στην διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και σήμερα (8/1) το μεσημέρι, μία μέρα μετά τον αγώνα Κυπέλλου στην Κέρκυρα, οι παίκτες βρέθηκαν για προπόνηση στην Τούμπα.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Γιώργος Κατσικάς ανέβασε ρυθμούς επανένταξης και ο Παναγιώτης Γλύκος ξεκίνησε τρέξιμο και αμφότεροι δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι του Σαββάτου (10/1) στην Τρίπολη.

Ξεχωριστά από την ομάδα ο Σπυρόπουλος

Ο Νίκος Σπυρόπουλος γυμνάστηκε την Πέμπτη (8/1) μόνος του λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και αναμένεται να απολογηθεί στη διοίκηση, ενώ ο Αναστασιάδης μπορεί, πλέον, να υπολογίζει στον Τζαβέλλα, ο οποίος εξέτισε την ποινή δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δεν προπονήθηκε εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Οσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και φυσικοθεραπείες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με επικέντρωση στην κυκλοφορία της μπάλας και την επιθετική λειτουργία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ