ΠΑΟΚ

Μοναδικό επίτευγμα εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ

Μοναδικό επίτευγμα εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ και η Χιμπέρνιανς από τη Μάλτα είναι οι μοναδικές ομάδες σε όλη την Ευρώπη που δεν έχουν βαθμολογική απώλεια μακριά από την έδρα τους, μετρώντας το απόλυτο. Διαβάστε ποιες άλλες είναι αήττητες.

Αν κάτι αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγαλύτερη παθογένεια του ΠΑΟΚ και του στερούσε τη δυνατότητα να αντέξει στην κούρσα του πρωταθλητισμού, ήταν οι επιδόσεις του μακριά από την Τούμπα, όπου έχανε αρκετή από την δυναμική του.

Φέτος, αυτό -προς το παρόν- δείχνει να έχει αλλάξει, δίχως βέβαια να προεξοφλεί κάτι για την συνέχεια. Άλλωστε, το δείγμα δεν είναι αρκετά μεγάλο, αλλά τέτοιο ώστε να μπορεί να πει κάποιος πως φέτος ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει μια νοοτροπία που του επιτρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά πέντε βαθμών από τον δεύτερο, Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 0-4 τον Πλατανιά, 0-1 τον Παναιτωλικό, 1-2 τον Ολυμπιακό και 0-2 τον Εργοτέλη.

Βλέπουμε πως έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα μακριά από την έδρα του και ήταν η γκολάρα του Φουστέρ στο ντέρμπι του Φαλήρου. Η άμυνα αποτελεί το μεγάλο "όπλο" των "ασπρόμαυρων", καθώς εξασφαλίζοντας το μηδέν πίσω, ανεβάζουν τις πιθανότητές τους να πάρουν το τρίποντο. Ως τώρα, έχουν 100% και μένει να φανεί ως πότε.

Μάλιστα, κάνοντας ένα... τσεκάρισμα στο τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη, μόνο μια ομάδα έχει απόλυτο μακριά από την έδρα της και είναι η Χιμπέρνιανς από τη Μάλτα, που μετράει "6 στα 6". Από 'κει και πέρα, υπάρχουν άλλες 15 ομάδες που δεν έχουν χάσει εκτός έδρας, εντούτοις έχουν ισοπαλίες.

Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα:

ΠΑΟΚ (Ελλάδα) 4-0-0

Χιμπέρνιανς (Μάλτα) 6-0-0

Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) 6-1-0

Δε Νιου Σεντς (Ουαλία) 6-2-0

Ντνίπρο (Ουκρανία) 5-1-0

Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) 6-3-0

Βιντεοτόν (Ουγγαρία) 4-1-0

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) 4-1-0

Τσέλσι (Αγγλία) 4-3-0

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) 4-5-0

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 3-3-0

Πετρολούλ (Ρουμανία) 5-3-0

Τζένοα (Ιταλία) 4-3-0

Μίλαν (Ιταλία) 2-4-0

Φέγενοορντ (Ολλανδία) 3-2-0

Χαποέλ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα (Ισραήλ) 3-2-0

Πόρτο (Πορτογαλία) 2-3-0

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ