ΠΑΟΚ

Μία γροθιά στον ΠΑΟΚ!

Μία γροθιά στον ΠΑΟΚ!
WWW.MOTIONTEAM.GR

Αγγελίδης, Βρύζας και Αναστασιάδης τα είπαν στο πλαίσιο της προπόνησης του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (6/2) και πηγαίνουν ενωμένοι για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ, Ιάκωβου Αγγελίδη και του Τεχνικού Διευθυντή Ζήση Βρύζα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (6/2) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν με τον Αγγελο Αναστασιάδη για όλα τα θέματα που προκάλεσε η ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και αυτό που "βγαίνει" είναι ότι όλοι μαζί ενωμένοι πηγαίνουν για τη νίκη στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Κανονικά ο Κλάους, τελευταία στιγμή ο "Σάλπι"

Στο κομμάτι των τραυματιών και των προβλημάτων. Ο Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκε κανονικά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ οι βασικοί στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε πρόγραμμα επανένταξης. Μαζί του γυμνάστηκε κι ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δούλεψε στη φυσική κατάσταση δίχως επαφή με τη μπάλα και στην προπόνηση του Σαββάτου θα δοκιμάσει το πόδι του για να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί την Κυριακή (8/2). Τέλος, ο Σαρλ Ιτάνζ προληπτικά γυμνάστηκε πιο χαλαρά λόγω μικρών ενοχλήσεων στη μέση.

Τι γίνεται με Μαντούρο

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε θεραπεία στο τραυματισμένο του χέρι. Ο Ολλανδός, παράλληλα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της βλάβης που έχει υποστεί στους συνδέσμους του δεξιού του χεριού, ενώ μόλις υποχωρήσει το οίδημα στην περιοχή του τραυματισμού θα υποβληθεί και σε περαιτέρω εξετάσεις για τον καθορισμό του προγράμματος αποθεραπείας.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα διεξαχθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ