ΠΑΟΚ

Μήνυμα στήριξης και 4 μεταγραφές

Μήνυμα στήριξης και 4 μεταγραφές
INTIME SPORTS

Το ταξίδι στη Λευκορωσία, πέρα από την πρόκριση στους "32", ανοίγει και το δρόμο της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24 για τις επαφές του Σαββίδη και το τετ-α-τετ με Άγγελο.

Δεν ήταν σημαντική μόνο λόγω του νικηφόρου αποτελέσματος η... αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία. Στις αποσκευές του ο "Δικέφαλος" έβαλε και ένα σημαντικό μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς τους Αγγελίδη-Αναστασιάδη-Βρύζα, καθώς και το "οκ" για την απόκτηση τεσσάρων παικτών, δύο εξ' αυτών, μάλιστα, με δυνατό όνομα στην ποδοσφαιρική αγορά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που ταξίδεψε από το Ροστόφ είχε την ευκαιρία, στο περιθώριο του αγώνα με την Ντιναμό, να συζητήσει με τους επικεφαλής της ΠΑΕ και πρώτα απ' όλα να τους ξεκαθαρίσει ότι είναι άκρως "ενεργός" και στηρίζει τις προσπάθειές τους.

"Είμαι εδώ, δεν θέλω να ανησυχείτε για τίποτα. Οτιδήποτε χρειάζεστε ζητήστε το. Προχωρήστε" ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε, ενώ είχε και τετ-α-τετ για αρκετά λετπά με τον 61χρονος τεχνικός, από τον οποίο ενημερώθηκε για διάφορ ζητήματα της ομάδας.

Ο Σαββίδης μπορεί να έχει αναθέσει ρόλους και το δικαίωμα στους συνεργάτες του να αποφασίζουν, θέλει όμως να ξέρει τι γίνεται μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι αποφάσεις για τις μεταγραφές

Επιπλέον, οι τέσσερις άνδρες κατέληξαν και σε ένα κοινό, πολύ σημαντικό, συμπέρασμα. Να κινηθεί ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση τεσσάρων παικτών μέσα στο Γενάρη. Εκτός των στόπερ και ακραίου μεσοεπιθετικού, υπάρχουν και οι περιπτώσεις τερματοφύλακα (ειδικά αν φύγει ο Ιτάνζ κρίνεται επιτακτική η ανάγκη να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ στη θέση "1") και μέσου με οργανωτικές ικανότητες.

Επαφές έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο ηχηρά ονόματα που απασχολούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ