ΠΑΟΚ

Μήνυμα Μπόλονι εν όψει ο πλέι οφ

Μήνυμα Μπόλονι εν όψει ο πλέι οφ
INTIME SPORTS

Τι είπε ο Λάσλο Μπόλονι στους ποδοσφαιριστές του στην πρώτη προπόνηση μετά το Πάσχα. Τι ζήτησε από τον καθένα ξεχωριστά. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr!

Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στα πλέι οφ και την προοπτική η ομάδα να κατακτήσει την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό φανερώνει και η σημερινή (16/4) ομιλία του Λάσλο Μπόλονι στους ποδοσφαιριστές, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης στην Τούμπα.

"Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τη Δόξα το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε και τυπικά την παρουσία μας στα πλέι οφ" τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός , ο οποίος στη συνέχεια θέλησε να ανοίξει στους παίκτες του το κεφάλαιο "αγώνες κατάταξης": "Στα πλέι οφ σημασία έχει πώς θα είμαστε εμείς και όχι οι αντίπαλοί μας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει τότε θα τα καταφέρουμε".

Μάλιστα, θέλησε να στείλει και μήνυμα για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά: "Στη φάση που μπαίνουμε πρέπει να υπάρχει κίνητρο. Ο καθένας από εμάς πρέπει να έχει το δικό του κίνητρο για διάκριση στα πλέι οφ".

Είναι προφανές ότι η προετοιμασία, αγωνιστική και κυρίως ψυχολογική για την πιο σημαντική περίοδο της φετινής περιόδου, έχει αρχίσει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ