ΠΑΟΚ

"Μην ξαναφορέσεις το περιβραχιόνιο του αρχηγού"

"Μην ξαναφορέσεις το περιβραχιόνιο του αρχηγού"
INTIME SPORTS

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr για τα σκληρά και με ύβρεις λόγια των οπαδών στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Τα άκουσε χοντρά και ο Κατσουράνης.

Δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές και μάλιστα εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Κώστας Κατσουράνης, ήταν αυτοί με τους οποίους "ασχολήθηκαν" στο μεγαλύτερο διάστημα της παρουσίας τους στη Μεσήμβρια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ειδικά, ο βραχύσωμος επιθετικός άκουσε πολλά υβριστικά λόγια, κουβέντες που ξέφυγαν από τα όρια και ξεκάθαρες προτροπές: "Μην φορέσεις ποτέ ξανά το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ".

Ο ίδιος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση να ακούει το σκληρό λόγο των οπαδών και η αλήθεια είναι ότι είναι σε πολύ καλή κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως και οι περισσότεροι παίκτες του "Δικεφάλου".

"Να τελειώσει η χρονιά να φύγεις"

Στο ίδιο ύφος έγινε και η λεκτική "επίθεση" στον Κατσουράνη. Στον έμπειρο μέσο οι οπαδοί πέρα από τα υβριστικά λόγια που χρησιμοποίησαν έφτασαν στο σημείο να λένε (κάποιοι απ' αυτούς):

"Να τελειώσει η χρονιά, να φύγεις από τον ΠΑΟΚ".

Χολωμένοι οι παίκτες με τη διοίκηση

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες ήταν ενοχλημένοι από το γεγονός ότι κανένα στέλεχος της ΠΑΕ δεν παρενέβη για να τους προστατέψει από τα υβριστικά σχόλια και να βάλει κάποια όρια στην κριτική των οπαδών.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται (η αλήθεια είναι ότι δεν έχει κάνει ούτε μία κανονική προπόνηση μετά τον τελικό) να μπει στα πλέι οφ για να σώσει τον τελευταίο στόχο που του έχει απομείνει, την εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στα Προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ