ΠΑΟΚ

Μετρημένος και σοβαρός ο Αγγελίδης

Μετρημένος και σοβαρός ο Αγγελίδης

Οι εντυπώσεις από την πρώτη μέρα παρουσίας του Ιάκωβου Αγγελίδη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με ποιους μίλησε ο Κύπριος.

Έπιασε δουλειά. Μπορεί ακόμη να μην ανέλαβε επίσημα τα νέα του καθήκοντα, αλλά ο Ιάκωβος Αγγελίδης δείχνει έτοιμος να αναλάβει... από χθες.

Ο Κύπριος βρέθηκε την Δευτέρα (5/8) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου και έμεινε για περίπου έξι ώρες. Είχε συνομιλία με τον Ζήση Βρύζα, την Μαρία Γκοντσάρεβα και τον Μάκη Γκαγκάτση, προκειμένου να έχει μία πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα από τον τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ, αλλά και από τα τρέχοντα ζητήματά της.

Μιλούσε ελάχιστα και δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει τι σκέφτεται για το μέλλον. Αυτό που άπαντες κατάλαβαν στην Τούμπα είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο σοβαρό και μετρημένο, που θέλει να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη από τα θέματα της διοίκησης και έπειτα να καταστρώσει τα όποια σχέδια έχει για αυτήν. Μέχρι την 14η Αυγούστου που αναμένεται να αναλάβει κι επίσημα τα καθήκοντά του ο Αγγελίδης θέλει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για την ΠΑΕ.

Κι άλλες επαφές

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και τις επόμενες ημέρες και προφανώς θα δώσει το παρών στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη την Τρίτη (5/8) στην Τούμπα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχει επαφές και με άλλα στελέχη της ΠΑΕ, αλλά και γενικότερα της οικογένειας του "Δικέφαλου". Μέχρι τώρα, αξίζει να αναφέρουμε, πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία του Κύπριου με τον Θανάση Κατσαρή, χωρίς, βέβαια να αποκλείεται πιθανή συνάντηση των δύο τις επόμενες ημέρες.

Χτύπησε ο Κωνσταντινίδης, εκτός άλλοι τρεις

Οικογενειακό διπλό με πολλές απώλειες είχε το πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (4/8). Λόγω των αιματωμάτων που υπέστησαν στον αγώνα με τη Νάπολι δεν συμμετείχαν οι Στέφανος Αθανασιάδης, Ρόμπερτ Μακ και Εγιάλ Γκολάσα, καθώς και όσοι παίκτες είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του Σάββατου (2/8).

Όμως οι απώλειες και οι απουσίες δεν περιορίστηκαν εκεί. Στην τελευταία φάση του διπλού τραυματίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση στην περιοχή του περονιαίου νεύρου και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί πριν την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (5/8), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ