ΠΑΟΚ

"Μεταξύ των στόχων του ΠΑΟΚ ο Κονσεισάο"

"Μεταξύ των στόχων του ΠΑΟΚ ο Κονσεισάο"

Σύμφωνα με την "Record", η καλή εικόνα που άφησε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο κατά την θητεία του στην Ελλάδα, ενδεχομένως να τον φέρει στην άκρη του πάγκου του Δικεφάλου

Σύμφωνα με την Record η καλή εικόνα που άφησε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο κατά την θητεία του στην Ελλάδα, ενδεχομένως να τον φέρει στην άκρη του πάγκου του Δικεφάλου

Λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Αναστασιάδη από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, η "Record" αποκαλύπτει ότι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο του Δικεφάλου βρίσκεται και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

"Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι μεταξύ των πρωταρχικών στόχων του ΠΑΟΚ για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας την σεζόν 2015/16. Το ενδιαφέρον για τον προπονητή της Μπράγκα έρχεται γιατί ο Κονσεϊσάο άφησε καλή εικόνα το διάστημα που βρέθηκε στην Ελλάδα. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έκλεισε την καριέρα του εκεί, ενώ διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής της ομάδας την περίοδο 2009/10.

Το θέμα είναι ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το 2016 και τώρα δεν βλέπουμε λόγο για διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών το επόμενο καλοκαίρι. Η Μπράγκα βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ περιμένει τον και ημιτελικό Κυπέλλου εναντίον της Ρίο Αβε", αναφέρεται συγκεκριμένα στο δημοσίευμα.

Best goal Φεβρουαρίου του Νομπόα

Στο μεταξύ, το τέρμα που πέτυχε ο Νομπόα στον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια ψηφίστηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ ως καλύτερο του περασμένου μήνα. Το γκολ του μέσου από το Εκουαδόρ συγκέντρωσε το "σαρωτικό" 76% αφήνοντας πίσω τα τέρματα των Μιγκέλ Βίτορ και Φακούντο Περέιρα τα οποία έλαβαν 13% και 8% αντίστοιχα. Να θυμίσουμε ότι ο Νομπόα είχε κερδίσει με το συγκεκριμένο γκολ και το βραβείο για το Best Goal της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ