ΠΑΟΚ

Μεταγραφική σύσκεψη και μετά Άγιο Όρος

Μεταγραφική σύσκεψη και μετά Άγιο Όρος
Βρύζας Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ συζητούσε μέχρι τα ξημερώματα το Σαββάτου (13/12) με τους συνεργάτες του για την ενίσχυση της ομάδας.

Για όλα τα θέματα της ομάδας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί ο Ιβάν Σαββίδης το βράδυ της Παρασκευής (12/12) σε σύσκεψη που έκανε με τους συνεργάτες του στην ομάδα.

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" ανέλυσε με τους Αγγελίδη, Βρύζα και Αναστασιάδη τα συμπεράσματα μετά και τον αποκλεισμό από την Γκινγκάμπ και το κυρίως μενού της κουβέντας τους περιελάμβανε... μεταγραφές.

Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον έχουν εντοπιστεί οι στόχοι και ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν.Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και ο μάνατζερ του Φακούντο Περέιρα, προφανώς για να προτείνει κάποιους παίκτες. Λέγεται ότι μίλησε ακόμη και με τον Σαββίδη.

Άγιο Όρος και μετά Τούμπα

Σήμερα (13/12) ο Σαββίδης βρέθηκε στο Άγιο Όρος (στις Καρυές και ορισμένες Μονές) και μετά τη Λειτουργία αναμένεται να επιστρέψει Θεσσαλονίκη και να βρεθεί στη σουίτα του στην Τούμπα για να δει το ματς του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ