ΠΑΟΚ

Μέσα Σκόνδρας και Παπαδόπουλος, έξω ο Ρατς

Μέσα Σκόνδρας και Παπαδόπουλος, έξω ο Ρατς
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Ρατς έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναθηναικό ενώ μέσα σε αυτήν είναι οι Σκόνδρας και Παπαδόπουλος ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν.

Χωρίς τον Ραζβάν Ρατς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ (οι παίκτες του το πρωί έκαναν ξεμούδιασμα στην Τούμπα) στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό.

Ο Ρουμάνος (είχε υποστεί διάταση με οίδημα στην περιοχή του αριστερού προσαγωγού) έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τους "πράσινους" ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Ρόμπερτ Μακ, του οποίου η απουσία βέβαια ήταν δεδομένα.

Αντίθετα ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν οι Σκόνδρας και Παπαδόπουλος και είναι μέσα στους εκλεκτούς του Αναστασιάδη για το ματς. Οι 20 ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι εξής: Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Ποζατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Τζανδάρης, Τζιόλης και Βίτορ.

Ποζατζίδης: "Το γνωστό μας πρόσωπο κόντρα στον Παναθηναικό"

Για το παιχνίδι με την Φιορεντίνα αλλά και το ματς με τον Παναθηναικό μίλησε ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Ποζατζίδης. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

Για το ματς με την Φιορεντίνα: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί πιεστήκαμε αρκετά από την αντίπαλο μας. Στο δεύτερο πιστεύω ότι ισορροπήσασαμε, μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με το γκολ του Μάρτενς, αλλά δυστυχώς ένα πολύ καλό φάουλ μας στέρησε τη χαρά της νίκης. Όταν βλέπεις ότι μπορείς να κοντράρεις έναν τόσο καλό αντίπαλο όπως είναι η Φιορεντίνα, βλέπεις ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στο μέλλον με τη δουλειά που γίνεται και με συνεχή προσπάθεια".

Για το τι περίμεναν στον ΠΑΟΚ από την Φιορεντίνα: "Ήταν αυτό που περιμέναμε, ένα επιθετικό παιχνίδι με πίεση και αυτό έγινε".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Αλλάξαμε ένα σύστημα μπήκε και ο Μαντούρο στο κέντρο για να κρατήσουμε λίγο παραπάνω τη μπάλα και πιστεύω ότι τα καταφέραμε αρκετά καλά. Είχαμε την κατοχή, κάναμε τις ευκαιρίες, μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο ένα τουλάχιστον γκολ με τις ευκαιρίες που κάναμε. Αυτό, η αλλαγή του συστήματος ήταν πολύ σημαντική".

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: " Όλη η ομάδα κοιτάει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε το μυαλό μας εκεί. Δύσκολο παιχνίδι γιατί και οι ώρες είναι λίγες, Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και πάμε για τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός έχει μία καλή ομάδα, βέβαια η πορεία του δεν είναι τόσο καλή. Αλλά δεν παύει να είναι μία καλή ομάδα και πρέπει να δείξουμε προσοχή".

Για το τι πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ: "Το γνωστό του πρόσωπο. Να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως παίζουμε. Στην έδρα μας είμαστε και πάμε για τη νίκη".

Για την στήριξη του κόσμου: " Η στήριξη του κόσμου ήταν καταπληκτική και την Κυριακή περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που είναι δίπλα μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ