ΠΑΟΚ

Μέσα ο Μακ, ανεβαίνει ο Μπερμπάτοφ

Μέσα ο Μακ, ανεβαίνει ο Μπερμπάτοφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί και συμμετείχε στην προπόνηση, όπως και ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος γυμνάζεται με μεγαλύτερη ένταση.

Ενα ευχάριστο νέο περίμενε τκν Βλανταν Ιβιτς και τους συνεργάτες του, αφού ο Ρόμπερτ Μακ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί και γυμναστηκε κανονικά. Αναλυτικά, ή ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση:

"Την Παρασκευή (13.05) η ομάδα προπονήθηκε στην Τούμπα με το πρόγραμμα να μοιράζεται ανάμεσα στην απαραίτητη αποφόρτιση των όσων αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ και στις ασκήσεις για τη συνολική λειτουργία της ομάδας και την κυκλοφορία της μπάλας.

Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού βρίσκεται και πάλι οΡόμπερτ Μακ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και προπονήθηκε κανονικά. ΟΜιγκέλ Βίτορακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του στη γάμπα.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε κι ο Εγιαλ Γκολάσα λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. ΟΝτιμίταρ Μπερμπάτοφπροπονήθηκε κανονικά ανεβάζοντας κι άλλο ρυθμούς προκειμένου να προστεθεί κι αυτός στις λύσεις τουΒλάνταν Ίβιτς εν όψει συνέχειας.

Το Σάββατο (14.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 13:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα παραμείνει μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό εν αναμονή της οριστικοποίησης του υπόλοιπου προγράμματος των Play Offs".

11 Vs 11: Ζήσε την μοναδική εμπειρία Vol.III

Ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την NOVA διοργανώνουν για τρίτη κατά σειρά χρονιά την ενέργεια «11 Vs 11 – Ζήσε την εμπειρία» , την οποία αγαπήσατε και αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή. 18 τυχεροί θα βιώσουν το συναίσθημα να παίζεις στην έδρα της αγαπημένης του ομάδας και θα μπουν στην θέση των αγαπημένων τους ποδοσφαιριστών.
Φέτος οι φίλοι του Δικεφάλου θα έχουν και αντιπάλους. Άνθρωποι που δουλειά τους είναι να κρίνουν τι κάνουν και κυρίως τι δεν κάνουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο, θα κληθούν να παρουσιάσουν στο γήπεδο όσα αναλύουν στα ρεπορτάζ τους!Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ αφήνουν στην άκρη πληκτρολόγια και στυλό, φοράνε ποδοσφαιρικά(λογικά και επικαλαμίδες) κι αλλάζουν ρόλο.
Για να μπορέσει να συμμετάσχει κάποιος σε αυτήν την μοναδική εμπειρία ζωής, θα πρέπει να είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας για τη σεζόν 2015-16, να έχει συμπληρώσει το 18έτος της ηλικίας του και να συμπληρώσει και να αποστείλει μέχρι τις 24 Μαΐουτου 2016 την δήλωση συμμετοχής.
Την δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να την βρείτε και να την παραδώσετε στα καταστήματα PAOK FC Official Storeκαι PAOK City Store – 1926. Επίσης, μπορείτε να την κατεβάσετε απότο σάιτ του ΠΑΟΚ και να την αποστείλετε είτε με φαξ στο 2310951000, είτε με e-mail στο [email protected].

Τι περιλαμβάνει το «Ζήσε την μοναδική εμπειρία»

Έναν αγώνα 50 λεπτών στο γήπεδο της Τούμπας.Δύο ομάδες των 11 παιχτών.Μεταφορά στο γήπεδο της Τούμπας από το Makedonia Palace με το λεωφορείο της ομάδας.Προετοιμασία στα αποδυτήρια του γηπέδου, ζέσταμα και τακτική ανάλυση από προπονητές του PAOK ACADEMY.Επίσημες εμφανίσεις με τα ονόματα των τυχερών.Επίσημη είσοδο των δυο ομάδων και ανακοίνωση των συνθέσεων από τον εκφωνητή του γηπέδου καθώς και φωτογραφία στον ηλεκτρονικό πίνακα.Live μετάδοση του αγώνα.Απονομή μεταλλίων και βράβευση των συμμετεχόντων.Ελεύθερη είσοδο για τους θεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.Δηλώσεις μετά το παιχνίδι στην Μικτή Ζώνη του γηπέδου.Πολλές ακόμα εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες.

Οι Ακαδημίες στη Γερμανία

Στο Λεβερκούζεν και το Ντίσελντορφ βρίσκονται τρεις ομάδες του ΠΑΟΚ, οι οποίες δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε τουρνουά που διεξάγονται από τις 13 έως τις 16 Μαϊου.

Κ11
Για την Κ11 είναι το τρίτο φετινό τουρνουά επί γερμανικού εδάφους, όπου επιστρέφουν μετά την κατάκτηση του Catnic Cup. Αυτή τη φορά συμμετέχει στο DeichmannU11 Junior Cupκαι στον όμιλό του ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τις: Duneberger SV, SC Staaken, VfB Peine, BSV Kopenhagen, SSVg Velbert I
Στο τουρνουά συμμετέχουν 180 ομάδες, μεταξύ των οποίων οι: Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι, Λα Κορούνια, Σπάρτα Πράγας, Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Μπεσίκτας, Σεούλ, Ρέιντζερς.
Να σημειωθεί ότι η περσινή Κ11 κατέκτησε την 3ηθέση.
Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Αγγελίδης Σπυρίδων, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμύρας Χρήστος, Καραπατσιάς Βασίλειος, Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Καμπούρης Γεώργιος, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Παπαευαγγέλου Δημήτριος, Φωτιάδης Εφραίμ, Κοσίδης Χρήστος, Γκούμας Κωνσταντίνος.
Συνοδεύουν οι προπονητές Μπαλαμπάνης Ανδρέαςκαι Κρινίτσας Αντώνης, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Πετρόπουλος Βασίλης.

K10
Μετά την κατάκτηση της 3ηςθέσης στο Punica Spring Cup, η Κ11 συμμετέχει τώρα στο PfingstCupκαι θα αντιμετωπίσει στον όμιλό της τις: FC Nurnberg, SuS Krefeld, AZSV Aalten, SKV Rutesheim και Westfalia Wichede.
Στο τουρνουά συμμετέχουν 120 ομάδες, μεταξύ των οποίων οι: Τσέλσι, Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Αϊντχόβεν.
Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Αναστασιάδης Στέφανος, Κουτρουλίδης Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Βασίλης, Χατζηγαβριήλ Κωνσταντίνος, Κοντονικολάου Κωνσταντίνος, Πολυκράτης Κωνσταντίνος, Πανικίδης Ευστάθιος, Τζίμας Στέφανος, Χατσίδης Δημήτριος, Ρομάνο Τιάγκο, Χατζήνας Ιωάννης, Κάλιογλου Τρύφων.
Συνοδεύουν οι προπονητές Γκούρτσας Γιώργοςκαι Παπαγεωργίου Νίκος,ο υπεύθυνος scouting των Τμημάτων Υποδομής Γιάννης Αβραμίδηςκαι ο υπεύθυνος του δικτύου Football Prints Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

K9
Οι «βενιαμίν» του ΠΑΟΚ παίρνουν το βάπτισμα του πυρός σε ό,τι αφορά τα διεθνή τουρνουά, συμμετέχοντας στο KidsCup. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον όμιλό τους τις: ATC’65 Hengelo, HJK Helsinki white, SV Dorsten, Fortuna Dusseldorf, FV Lochgau.
Στο τουρνουά συμμετέχουν 100 ομάδες, μεταξύ των οποίων οι: Μπάγερν, Λεβερκούζεν, Σπάρτα Πράγας, Μάντσεστερ Σίτι, Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ, Κοπεγχάγη, Αούστρια Βιέννης.
Να σημειωθεί ότι η περσινή Κ9 στο ίδιο τουρνουά κατέκτησε την 4ηθέση.
Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ελευθεριάδης Βασίλειος, Νικολαϊδης Παναγιώτης, Φιλιππίδης Αθανάσιος, Ταχμετζίδης Ευστράτιος, Κοσίδης Γεώργιος, Καρακώστας Πέτρος, Μπαταούλας Δημήτριος, Γκουρίδης Κωνσταντίνος, Παρτσαλίδης Σάββας, Ανδρεάδης Πασχάλης, Τσίκας Αγγελος, Μαργκιόνι Πέτρος, Ατρείδης Κωνσταντίνος,DungaBedri.
Συνοδεύουν οι προπονητές Νικολαϊδης Νικόλαοςκαι Ασλανίδης Ανέστης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ