ΠΑΟΚ

Μένει και υπολογίζεται ο Πέλκας

Μένει και υπολογίζεται ο Πέλκας
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής και οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" έχουν αποφασίσει την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς ο Τούντορ τον προορίζει για βασικό.

Την επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Πέλκα έχει εισηγηθεί ο Ιγκόρ Τούντορ, όπως έχουμε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα, θετική άποψη για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό έχει σχηματίσει και ο Φρανκ Άρνεσεν. Μάλιστα, τη γνώμη του για τον παίκτης την έχει μεταφέρει και στον ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος βρέθηκε την Τετάρτη στο Άρνεμ και συζήτησε με τον Δανό αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ για τον Πέλκα.

Αν μη τι άλλο η παρουσία του Πέλκα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με τις εμφανίσεις του στα φιλικά και τα θετικά στοιχεία που δείχνει στις προπονήσεις, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Προμηνύει έτσι ένα ευοίωνο μέλλον στον «Δικέφαλο» για τον νεαρό, που φαίνεται πως επέστρεψε… ορεξάτος από τον δανεισμό του στη Σετούμπαλ και έτοιμος να αποδείξει τι αξίζει και τι μπορεί να προσφέρει.

Μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανόν όταν η ομάδα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση (σε διάρκεια και απολαβές) στον νεαρό από την πλευρά του ΠΑΟΚ, για την ανανέωση του συμβολαίου του. Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους, όμως, πλέον καθίσταται σχεδόν σίγουρο πως αυτό θα επεκταθεί και ο Πέλκας θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Ο Τούντορ ήδη τον θεωρεί βασικό στα πλάνα του και τον προορίζει για το αρχικό σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στη Λοκομοτίβα. Επομένως, Ο Άρνεσεν αναμένεται να τελειώσει την υπόθεση και ο Πέλκας να συνεχίσει να φοράει τα ασπρόμαυρα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως δείχνει αρκετά πιο ώριμος στον τρόπο παιχνιδιού μετά τις εμπειρίες που απέκτησε από τα παιχνίδια που πήρε στην Πορτογαλία, ως δανεικός στη Σετούμπαλ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ