ΠΑΟΚ

Με τους "παλιούς" στην ενδεκάδα

Με τους "παλιούς" στην ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς μπορεί να πήρε στην αποστολή όλες τις μεταγραφές, αλλά δεν προτίθεται σε κανέναν απ' αυτούς να δώσει φανέλα βασικού. Διαβάστε ποια είναι τα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Πλατανιά με τον Χουμπ Στέφενς να παίρνει στην αποστολή όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, πλην του Γκσπούρνιγκ.

Ωστόσο, ο τεχνικός του "Δικεφάλου" σύμφωνα με όσα δοκίμασε δεν προτίθεται σε κανέναν από τους πέντε καινούργιους να δώσει φανέλα βασικού.

Super BALL με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις απ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Σέντρα εκπομπής στις 21:00 με σχόλιο για την ΑΕΚ. Καλεσμένος ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Βασίλης Ρόβας, ο οποίος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Ο Στέφενς σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θα προχωρήσει σε τρεις αλλαγές, με τον Σκόνδρα να επιστρέφει στα στόπερ παίρνοντας τη θέση του τιμωρημένου Τζαβέλλα, τον Μάρτενς να αγωνίζεται αντί του Βούκιτς και τον Σπυρόπουλο να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο αντί του Λίνο.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Γλύκος. Στην άμυνα (από αριστερά προς τα δεξιά) θα αγωνιστούν οι Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Κατσουράνης και Κίτσιου. Οι Μαντούρο και Κάτσε θα είναι για ένα ακόμη ματς τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Λούκας (δεξιά) και Στοχ (αριστερά) να αγωνίζονται στις πτέρυγες.

Ο Μάαρτεν Μάρτενς θα αγωνιστεί ως "μπαλαντέρ" πίσω από το μοναδικό προωθημένο Στέφανο Αθανασιάδη.Βέβαια, κατά τη διάρκεια του ματς ο Στέφενς είναι πολύ πιθανό να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο από τα μεταγραφικά αποκτήματα, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ