ΠΑΟΚ

Με πατημένο γκάζι για Παναθηναϊκό

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ MOTIONTEAM

Μετά το τριήμερο ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ αρχίζουν προετοιμασία για το ντέρμπι με διπλές προπονήσεις.

Ανάσες μετά από ένα μεγάλο διάστημα με non stop αγωνιστικές υποχρεώσεις πήραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το τριήμερο της Αποκριάς.

Ο Λάσλο Μπόλονι είχε φροντίσει να τους δώσει ρεπό από το Σάββατο (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) μέχρι και τη Δευτέρα, προκειμένου να αποφορτιστούν τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.

Από την Τρίτη, όμως, τους περιμένει με... άγριες διαθέσεις, αφού έχει προγραμματίσει προπονήσεις πρωί (10.30) και απόγευμα (16.00) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, στο ξεκίνημα ουσιαστικά της προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους επτά διεθνείς της ομάδας. Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Αθανασιάδης είναι στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό με το Βέλγιο, ο Λάζαρ βρίσκεται στη Ρουμανία για την, επίσης, φιλική αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της πατρίδας του με την Ουρουγουάη, ενώ Γιάννου, Αποστολόπουλος και Σταφυλίδης ακολούθησαν την αποστολή των Ελπίδων στη Γερμανία για τον αγώνα που θα γίνει στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2013.

Όλοι τους αναμένονται πίσω την Πέμπτη και αυτό κάνει πολύ δύσκολο το έργο του Μπόλονι, ο οποίος πάντως σε πρώτη φάση θα περιμένει να διαπιστώσει την ετοιμότητα του Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος αναμένεται να ανεβάσει στροφές (αν όχι αύριο, σίγουρα τις επόμενες μέρες) προκειμένου να φανεί αν θα είναι σε θέση να υπολογίζεται για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Και ο Γλύκος βρίσκεται σε φάση επανόδου, ενώ Έτο και Κατσικάς χρειάζονται ακόμη το χρόνο τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ