ΠΑΟΚ

Με Μακ στην Ξάνθη

Με Μακ στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Δείτε ποιους παίκτες συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Δεν έκρυβε ιδιαίτερες εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή . Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν συμπεριέλαβε σε αυτήν τον Γιώργο Τζαβέλλα, οι εξελίξεις για τον οποίον θα δρομολογηθούν μετά το κρίσιμο παιχνίδι με τους "Ακρίτες", και τον Χέντβιχες Μαντούρο.

Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός είδε με χαρά τον Ρόμπερτ Μακ να του ανάβει το πράσινο φως και τελικά να βρίσκεται στην αποστολή για τα Πηγάδια.

Η ευχάριστη έκπληξη ακούει στ' όνομα του Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο νεαρός άσος της Κ20 συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ και θα πάρει έτσι το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά οι 20 της αποστολής που μπήκαν στο λεωφορείο για την Ξάνθη:Γλύκος, Ιτάνζ, Αθανασιάδης, Βίτορ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μακ, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Ποζατζίδης, Πούγγουρας, Ρατς, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ