ΠΑΟΚ

Με Ιβάν και αυστηρά μέτρα στο ντέρμπι

Με Ιβάν και αυστηρά μέτρα στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ ήδη έχει αρχίσει η... προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο θέλει να δώσει το "παρών" ο Ιβάν Σαββίδης. Τι αναμένεται να ζητήσει ο "Δικεφάλος" στη σύσκεψη της Δευτέρας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ μπορεί να προετοιμάζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου (2/11) κόντρα στον Εργοτέλη, αλλά και γι' αυτό του Europa League με τη Μακάμπι Χάϊφα, ωστόσο οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έχουν από τώρα στο μυαλό τους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτό γιατί τη Δευτέρα (4/11) θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θα ζητήσει τα πιο αυστηρά μέτρα που μπορούν να παρθούν, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με την "ασπρόμαυρη" αποστολή. Ενώ, ακόμα θα ζητήσει το μέγιστο αριθμό ατόμων που θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην αναμέτρηση.

Παρών και ο Ιβάν

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έχει προγραμματίσει να βρεθεί στο "Καραϊσκάκη" και να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του, όπως έκανε και την περασμένη σεζόν.

Ο Σαββίδης θέλει να σταθεί στο πλευρό των παικτών σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πιο ομάδα θα πάρει τα ηνία και θα βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ