ΠΑΟΚ

Με 1.600 στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ

Με 1.600 στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ κόσμος WWW.MOTIONTEAM.GR

Με το λαό του στο πλάι του θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι", καθώς 1.600 φίλοι του "Δικεφάλου" θα βρίσκονται στις εξέδρες.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν την Πέμπτη (6/11) στο "Αρτέμιο Φράνκι" με αντίπαλο την Φιορεντίνα, έχοντας την συμπαράσταση 1.600 φιλάθλων της ομάδας.

Τόσα είναι τα εισιτήρια που διέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι χθες (4/11), τελευταία μέρα πώλησης τους, από τα, συνολικά, περίπου, 3.000 που είχε στα χέρια της.

Σήμερα (5/11), άλλωστε, τα εναπομείναντα εισιτήρια -μαζί με τα αναλυτικά στοιχεία όσων έχουν προμηθευτεί εισιτήριο- θα δοθούν στην Φιορεντίνα, ενώ να σημειωθεί πως δεν θα διατεθούν κάρτες εισόδου στην Ιταλία, εκτός εκείνων που έχουν κρατηθεί μέσω mail και εκτός, εάν, κάποιος καταφέρει να βρει από τους "βιόλα".

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Οι ιταλικές αστυνομικές αρχές έχουν πάρει, στο μεταξύ, τα μέτρα τους για το παιχνίδι της Πέμπτης (6/11), μεταξύ Φιορεντίνα και ΠΑΟΚ. Έχουν ενημερωθεί για την άφιξη των φίλων του Δικεφάλου, ενώ αναμένεται να βρίσκονται σε επαγρύπνηση πριν, κατά την διάρκεια και μετά το ματς και λόγω του ότι οι οπαδοί των "βιόλα" θεωρούνται ιδιαίτερα "θερμοί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ