ΠΑΟΚ

Με την επετειακή φανέλα κόντρα σε Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ

Με την επετειακή φανέλα κόντρα σε Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την επετειακή φανέλα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο, το Σάββατο για την 20η αγωνιστική της Super League.

Την Παρασκευή με αφορμή την συμπλήρωση των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε η συλλεκτική φανέλα η οποία παραπέμπει στην εμφάνιση του 1966. Με αυτή τη φανέλα θα παραταχθεί ο "Δικέφαλος" κόντρα στον Ατρόμητο, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστική της Super League, όπως αποκάλυψε η ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

"Εμπνευσμένη από τις χρυσές εποχές του ΠΑΟΚ, η επετειακή φανέλα αποτελεί αντίγραφο της φανέλας του 1966. Στα χαρακτηριστικά της φανέλας συγκαταλέγονται ο λευκός, μεγάλος γιακάς, τα χοντρά κορδόνια στο στήθος, ο ιδιαίτερος Δικέφαλος Αετός και το λογότυπο των 90 χρόνων στο μανίκι. Τυπωμένο στην ετικέτα βρίσκεται και το πρώτο σήμα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, το πέταλο με το τετράφυλλο τριφύλλι που εμπνεύστηκε ο εκ των ιδρυτών του συλλόγου Κώστας Κοεμτζόπουλος.

Τον σχεδιασμό και παραγωγή της φανέλας ανέλαβε η Macron, η συμβολή της οποίας ήταν τεράστια καθώς είναι η μοναδική εταιρία στο χώρο όπου έχει τόσο μεγάλη τεχνογνωσία προκειμένου να φέρει σε πέρας την δημιουργία μιας τόσο ιδιαίτερης φανέλας.

Η «πρεμιέρα» της επίσημης επετειακής εμφάνισης θα γίνει το Σάββατο (30.01.2016, 19:30), στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 20αγωνιστική του πρωταθλήματος.Η επετειακή φανέλα θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και κάθε μία θα φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό. Η φανέλα θα διατίθεται μέσα σε μια ειδικά κατασκευασμένη κασετίνα μαζί μια σπάνια έκδοση, στην οποία αποτυπώνονται σημαντικές στιγμές από την ιστορία της φανέλας του ΠΑΟΚ.

Η φανέλα για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ θα είναι διαθέσιμη από τα επίσημα καταστήματα του συλλόγου, δηλαδή στο PAOK FC Official Storeστο γήπεδο της Τούμπας, στο PAOK FC City Store – 1926στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αγίας Σοφίας και Ερμού), καθώς επίσης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΠΑΟΚ store.paokfc.gr"., αναφέρεται χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ