ΠΑΟΚ

Με Αθανασιάδη, Πέλκα και Γλύκο στην ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ

Με Αθανασιάδη, Πέλκα και Γλύκο στην ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξεκαθαρίζει στο μυαλό του Βλάνταν Ίβιτς το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς, την Πέμπτη (8/12, 18:00) για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Δείτε ποιοι παίρνουν φανέλα βασικού.

Από το ματς με την Καραμπάγκ, στην Τούμπα στις 3 Νοεμβρίου, έχει να αγωνιστεί βασικός ο Στέφανος Αθανασιάδης και γι' αυτό η πιθανή επιστροφή του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ματς της Πέμπτης (8/12, 18:00) με τη Σλόβαν Λίμπερετς συνιστά είδηση.

Ο αρχηγός του "Δικεφάλου" δοκιμάστηκε από τον Βλάνταν Ίβιτς στην κορυφή της επίθεσης στην προπόνηση που έγινε στη Μεσημβρία, γεγονός που δείχνει ότι έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Κουλούρη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πέλκα (έναντι των Σάχοβ και Μπίσεσβαρ) για τη θέση του επιτελικού μέσου μπροστά από τους Κάνιας και Τσίμιροτ. Ακόμη, ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ σκέφτεται να επαναφέρει τον Παναγιώτη Γλύκο κάτω από την εστία αντί του Ζέλικο Μπρκιτς.

Οι υπόλοιποι στην ενδεκάδα αποτελούν αναμενόμενες επιλογές. Στην άμυνα από αριστερά, οι Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος και στα άκρα της επίθεσης ο Ροντρίγκες και ο Κάμπος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ