ΠΑΟΚ

Με άκρα μυστικότητα οι επαφές για τεχνικό διευθυντή

Με άκρα μυστικότητα οι επαφές για τεχνικό διευθυντή
INTIME SPORTS

Το ταξίδι του Ιάκωβου Αγγελίδη στην Ισπανία έφερε πιο έντονα στο προσκήνιο το ζήτημα της επιλογής του ανθρώπου που θα αναλάβει να υλοποιήσει τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ως γνωστόν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, βρέθηκε στην Ισπανία μέσω Ιταλίας και σύμφωνα με πληροφορίες είχε επαφές για το θέμα του τεχνικού διευθυντή, καθώς προτιμά λύση από την Δυτική Ευρώπη.

Χθες (28/4) επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, χωρίς, πάντως, να προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη σχετικά με αυτό το θέμα.

Ωστόσο, ο χρόνος, πλέον, πιέζει, αφού όπως είχε πει και ο ίδιος ο Κύπριος τεχνοκράτης στόχος είναι μέχρι αρχές Μαϊου να έχει επιλεχθεί ο "εκλεκτός" που θα τρέξει τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Συν τοις άλλοις, πρέπει να σημειωθεί ότι οι ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει ήδη τις κινήσεις τους με φόντο την περίοδο 2015-16, κάτι που θα πρέπει να ληφθεί από τώρα σοβαρά υπ' όψιν από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ο Αγγελίδης έχει επαφές και με τον ιδιο τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και με τον γιο του, Γιώργο, ο οποίος θα συμμετάσχει στις συζητήσεις για τον τεχνικό διευθυντή όταν αυτές φτάσουν στο τελικό στάδιο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι είναι πιθανό οι συζητήσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο εξωτερικό να έγιναν "πακέτο" και για προπονητή που έχει προκριθεί από την Ισπανία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ