ΠΑΟΚ

Με ΑΕΚ η τελευταία καλή "εκκίνηση" στα playoffs

Με ΑΕΚ η τελευταία καλή "εκκίνηση" στα playoffs
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις τρεις προηγούμενες σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καλό ξεκίνημα στην πρώτη αγωνιστική των playoffs και η τελευταία φορά που κέρδισε ήταν την αγωνιστική χρονιά 2011-12, όταν υποδέχτηκε στην Τούμπα την ΑΕΚ (video)

Ο ΠΑΟΚ έκανε κακή πορεία φέτος (2015-16) στο πρωτάθλημα και θέλει να "σώσει" την χρονιά παίρνοντας την πρώτη θέση στα πλέι οφ (στον "Δικέφαλο" συνεχώς τονίζουν πως στόχος τους είναι η πρωτιά).

Το μίνι πρωτάθλημα θα αρχίσει με εντός έδρας ματς για το σύνολο του Βλάνταν Ιβιτς καθώς θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στην Τούμπα. Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν πάση θυσία την νίκη απέναντι στην "Ενωση" και καλούνται να εκμεταλλευτούν το "σπίτι" τους.

Επίσης αναζητούν... επιτέλους μια καλή "εκκίνηση" στα πλέι οφ μετά από τέσσερα χρόνια. Αυτό το λέμε γιατί η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ κέρδισε στη πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος ήταν στις 02/05/12.

Τότε μάλιστα πάλι οι "ασπρόμαυροι" είχαν υποδεχτεί την ΑΕΚ στην Τούμπα και νίκησαν με 1-0 με γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη στο 86'. Δεδομένου πως στα πλέι οφ υπάρχουν μόνο έξι αγωνιστικές, η καλή αρχή στο μίνι πρωτάθλημα παίζει μεγάλη σημασία -και- για το ψυχολογικό κομμάτι εκτός φυσικά από το βαθμολογικό.

Μετά από εκείνη την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ την σεζόν 2011-12, την αγωνιστική χρονιά 2012-13 ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική έχασε (2-1) εκτός έδρας από τον Ατρόμητο ενώ την σεζόν 2013-14 ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Αστέρα στην Τούμπα.

Την αγωνιστική χρονιά 2014-15 ο "Δικέφαλος" άρχισε τα πλέι οφ με το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο. Τις προηγούμενες τρεις σεζόν, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ δεν γεύτηκε την χαρά της νίκης στην πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος...

H νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ στις 02/05/12

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ