ΠΑΟΚ

Μάχη στην Πειθαρχική χωρίς Σαλπιγγίδη

Μάχη στην Πειθαρχική χωρίς Σαλπιγγίδη

Πώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να αποφύγει την τιμωρία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με έξι αγωνιστικές.

Ξεκαθαρίζει το μεσημέρι της Πέμπτης (14/3) το θέμα της τιμωρίας του Δημήτρη Σαλπιγγίδη για τη χειρονομία προς τον επόπτη Ελευθερίου στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά που κόστισε στον διεθνή επιθετικό την αποβολή του από το διαιτητή Δελφάκη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε και θα παραστεί, με τον επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας της Αχιλλέα Μαυρομάτη, στη συζήτηση της υπόθεσης ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής προκειμένου να πείσει τα μέλη της ότι η κίνηση του διεθνή επιθετικού δεν συνιστά εξύβριση (προβλέπεται τιμωρία έξι αγωνιστικών), αλλά ανάρμοστη συμπεριφορά και άρα πρέπει να τιμωρηθεί μόνο με την απουσία του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το παρών δεν θα δώσει, πάντως, ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης, που με τις δηλώσεις του την Τρίτη (12/3) φρόντισε να χαράξει ένα σημαντικό κομμάτι της υπερασπιστικής γραμμής του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος επιθετικός είχε υποστηρίξει πώς η κίνησή του εξέφραζε αγανάκτηση και θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν μούντζα, όπως, κακώς θεώρησε ο βοηθός.

Ανεξάρτητα, πάντως, από το αν η Επιτροπή θεωρήσει ότι ήταν μούντζα ή όχι η κίνηση του Σαλπιγγίδη, η πλευρά του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εστιάσει στο γεγονός πώς η τιμωρία των έξι αγωνιστικών θα είναι πολύ βαριά, υπερβολική και αυτό κάτι κοινώς αποδεκτό μεταξύ των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ