ΠΑΟΚ

"Μάτια" Μπόλονι σε Έλεκ

"Μάτια" Μπόλονι σε Έλεκ

Σύμφωνα με την ουγγρική ιστοσελίδα "nemzetisport.hu", ο Ρουμάνος τεχνικός του "Δικεφάλου" καλοβλέπει την περίπτωση του23χρονου αμυντικού μέσου της Βιντεότον, Άκος Έλεκ.

Ο 23χρονος Άκος Έλεκ έχει κινήσει το ενδιαφέρον του Λάζλο Μπόλονι. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει, η ουγγρική ιστοσελίδα " nemzetisport.hu " τη Δευτέρα (4/7).

Στο σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να δηλώνει: "Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συζητήσει ακόμη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο μεταγραφής του Έλεκ στην ομάδα. Όμως, αν τελικά έρθει, τον περιμένω με ανοικτές αγκάλες".

Πάντως, στην αρχή του ρεπορτάζ τονίζεται πως η πληροφορία αυτή βγαίνει από κάποιες πηγές της ιστοσελίδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Ούγγροι, ο Μπόλονι έχει εκφραστεί με θετικά σχόλια για τυην αξία του Έλεκ το διάστημα που ήταν προπονητής στη Λανς.

Το who is who του Έλεκ

Ο Άκος Έλεκ είναι γεννημένος στις 21 Ιουλίου του 1988 (23) και αγωνίζεται στην ουγγρική ομάδα, Βιντεοτόν, η οποία φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας και θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Έλεκ έχει ύψος 1.91μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Από το 2008 μέχρι το 2010 με τη συγκεκριμένη ομάδα είχε 58 συμμετοχές και 9 γκολ. Μάλιστα, από το 2010 αγωνίζεται και στην Εθνική ομάδα Ανδρών της Ουγγαρίας, με την οποία έχει 11 συμμετοχές έως τώρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ