ΠΑΟΚ

Μάτια απ' όλη την Ευρώπη για Κάτσε

Μάτια απ' όλη την Ευρώπη για Κάτσε
INTIME SPORTS

Σκάουτερ απ' όλη την Ευρώπη θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Αλβανίας με την Ελβετία και θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους Κάτσε του ΠΑΟΚ

Μόνο απαρατήρητη δεν περνά η περίπτωση του Έργκους Κάτσε στους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Το "πακέτο" διεθνής, 20χρονος και βασικός μέχρι πρότινος σε ομάδα κορυφής όπως ο ΠΑΟΚ "έλκει" αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους που θα στείλουν αύριο τους κατασκόπους τους στα Τίρανα να δουν από κοντά τον εν δράσει το μέσο του ΠΑΟΚ.

Οκτώ σκάουτερ θα βρίσκονται στις κερκίδες του σταδίου "Κεμάλ Σταφά". Μάλιστα, οι τέσσερις από αυτούς έχουν ήδη ενημερώσει το περιβάλλον Κάτσε για το ενδιαφέρον τους.

Στην Αλβανία οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ζωηρό ενδιαφέρον της Αντερλεχτ (βοηθός προπονητή είναι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας, Μπέσνικ Χάσι) κι ακόμη γαλλικών συλλόγων και της Βέρντερ Βρέμης, λόγω της ενασχόλησης του Έντβιν Μουράτι που είναι ατζέντης, με γραφείο στο Παρίσι και παράλληλα σκάουτερ της γερμανικής ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε, τέλος, πώς κάποιοι από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους, μέσω δικηγόρων, προσπάθησαν να πείσουν το περιβάλλον Κάτσε πώς είναι καλό να κάνει προσφυγή σε βάρος του ΠΑΟΚ για τη στάση που κράτησε απέναντί του,προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του (και από την πλευρά τους να κάνουν μεταγραφή με το μικρότερο δυνατό κόστος).

Ούτε οι κοντινοί άνθρωποί του, όμως, ούτε ο ίδιος μπήκαν σε τέτοια σκέψη γιατί αναγνωρίζουν τη βοήθεια που έχει προσφέρει ο "Δικέφαλος" στην καριέρα του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ