ΠΑΟΚ

Μαθήματα για να... διώξει τον κακό ΠΑΟΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την γεμάτη ένταση πρωινή προπόνηση, ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς έριξε το βάρος στην τακτική προετοιμασία της ρεβάνς με την Ολίμπικ, με στόχο να μην εμφανιστούν ξανά οι αρρυθμίες της προηγούμενης Πέμπτης (27/7). Ξανά ατομικό ο Λεβέκ.

Ο ΠΑΟΚ εκτέθηκε σε αρκετές φάσεις του πρώτου αγώνα με την Ολίμπικ ως σύνολο, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι και αυτό ήταν το στοιχείο που προβλημάτισε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και τους συνεργάτες του.

Γι' αυτό και στην απογευματινή κυριακάτικη (30/7) προπόνηση στην Τούμπα, έδωσαν το βάρος στα μαθήματα τακτικής, με στόχο στη ρεβάνς να εμφανιστεί ένας άλλος ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

"Άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου κινούνται στους ρυθμούς του επαναληπτικού κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόντεσκ στο γήπεδο της Τούμπας, την Πέμπτη (03.08). Η πρωινή γυμναστική έδωσε την σκυτάλη το απόγευμα σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό πρόγραμμα που αφορούσε την τακτική προσέγγιση της δεύτερης αναμέτρησης εναντίον των Ουκρανών.

H προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και μετά την απαραίτητη προθέρμανση, η οποία περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις με εμπόδια, ο υπόλοιπος χρόνος αφιερώθηκε καθαρά στο ποδόσφαιρο, με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του τι θέλει να δει στο γήπεδο από αυτούς, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις με μπάλα, κατά τις οποίες δόθηκε έμφαση στις τοποθετήσεις, όσο και στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη.

Την Δευτέρα (31.07) η ομάδα θα προπονηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία, στις 19:30"

Εξάλλου, θα πρέπει να προστεθεί ότι ο Ντοριάν Λεβέκ ακολούθησε και το απόγευμα ατομικό πρόγραμμα (δεν έχει πάρει σε καμία προπόνηση μέρος μετά το ματς στο Κίεβο).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ