ΠΑΟΚ

Μάρκος Αντόνιο, η επιστροφή

Μάρκος Αντόνιο, η επιστροφή
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Μάρκος Αντόνιο, σύμφωνα με τον Τύπο.

Ο Μάρκος Αντόνιο αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2008-09 και σύμφωνα με την εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" αυτή δεν θα είναι η μοναδική του θητεία με την "ασπρόμαυρη" φανέλα, αφού οι δύο πλευρές εξετάζουν το ενδεχόμενο νέου "γάμου" το καλοκαίρι.

Στο δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι την προοπτική της επιστροφής του Μάρκος Αντόνιο συζητούν και μάλιστα πολύ έντονα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Ο δυναμικός Βραζιλιάνος αμυντικός που είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην Τούμπα (όταν προπονητής της ομάδας ήταν ο Φερνάντο Σάντος) αποτελεί μια εξαιρετική λύση για το κέντρο της άμυνας το καλοκαίρι, καθώς η ενίσχυση του ΠΑΟΚ είναι απαραίτητη με παίκτες που γνωρίζουν την ομάδα και που έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί οι συζητήσεις των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ με τον Μάρκος Αντόνιο.

Ο Βραζιλιάνος που τον Μάιο κλείνει τα 29 του χρόνια, αγωνίζεται στη ρουμανική Ραπίντ Βουκουρεστίου και μάλιστα είναι εκ των αρχηγών της ομάδας. Αυτό το οποίο ήθελαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ. να διερευνήσουν μέσα από τις συζητήσεις που έκαναν με τον Μάρκος Αντόνιο, ήταν εάν υπάρχει διάθεση και πρόσφορο έδαφος για να επιστρέψει στην Τούμπα το καλοκαίρι. Ο ίδιος ήταν θετικός στις συζητήσεις που έγιναν.

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να προχωρήσει το θέμα Μάρκος Αντόνιο και να επιτευχθεί η επιστροφή του στη Τούμπα, είναι να ξεπεραστούν ορισμένα θέματα με τη σημερινή του ομάδα. Την Ραπίντ Βουκουρεστίου

Στο τέλος το δημοσίευμα τονίζει ότι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει και είναι προχωρημένες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ