ΠΑΟΚ

Μάρκος Αντόνιο: "Έκανε πολύ καλή επιλογή ο ΠΑΟΚ"

Μάρκος Αντόνιο: "Έκανε πολύ καλή επιλογή ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Εξαιρετικό παίκτη χαρακτήρισε τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Τζουλιάνο Σπαντάσιο, ο πρώην αμυντικός του "Δικεφάλου" Μάρκο Αντόνιο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ για το συμπαίκτη του και μεταγραφικό στόχο του "Δικεφάλου",Τζουλιάνο Σπαντάσιο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός μίλησε τη Δευτέρα (5/9) στην εφημερίδα "Sportday" και ανέλυσε ποδοσφαιρικά τον Σπαντάσιο, τονίζοντας ότι ο ίδιος τον παρότρυνε να πάει με... κλειστά μάτια στους "ασπρόμαυρους".

Αρχικά, δήλωσε ο Μάρκος Αντόνιο: "Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, ένας παίκτης ομάδας. Προσθέτει αρκετή ποιότητα στο σύνολο. Είναι δημιουργικός μέσος.

Σε σύστημα 4-3-3 παίζει ως αριστερός εσωτερικός μέσος, αυτή είναι η καλή του θέση. Μπορεί να παίξει και δεξιά, αλλά επειδή είναι αριστεροπόδαρος βολεύεται καλύτερα από την άλλη πλευρά.

Είναι μία πολύ ποιοτική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ. Για μένα είναι εξαιρετική, άριστη επιλογή, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν πάρα πολύ καλά που παίρνουν τον Τζουλιάνο".

Για ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του: "Το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ηγετική μορφή στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα εκτελεί φάουλ και κόρνερ και μολονότι δεν σκοράρει ιδιαίτερα (σ.σ. στην χρονιά που ο Σπαντάσιο σκόραρε 17 φορές στο πρωτάθλημα ο Μάρκος Αντόνιο έπαιζε στον ΠΑΟΚ), έχει πάρα πολύ καλή τελική πάσα, "βλέπει γήπεδο", γι αυτό και τελειώνει τις χρονιές με πολλές ασίστ.

Είναι δυνατός παίκτης, πιστεύω ότι εύκολα θα βρει θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και θα αγαπηθεί από τον κόσμο".

Για το αν του έχει μιλήσει για τον ΠΑΟΚ: "Μίλησα πολλές φορές μαζί του από την στιγμή που με ενημέρωσε για τον ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Του έδωσα τις καλύτερες συστάσεις. Του συνέστησα να πάει στον ΠΑΟΚ με κλειστά μάτια, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Του είπα ότι θα του αρέσει πολύ.

Πως είναι μία ομάδα με εκπληκτική έδρα. Πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα, που τα τελευταία χρόνια τερματίζει ψηλά και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι και για τον Ζουλιάνο ο ΠΑΟΚ είναι καταπληκτική επιλογή".

Για το αν ο ίδιος θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: "Είναι δύσκολο. Έχω συμβόλαιο για πολλά χρόνια με την Ραπίντ. Έχω, όμως, τις καλύτερες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο του και την Ελλάδα γενικά. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να φορέσω ξανά την φανέλα του ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ