ΠΑΟΚ

Μάνατζερ Πούκι: "Μιλάμε με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με άλλες ομάδες"

Germany's Joshua Kimmich, left, and and Finland's Teemu Pukki challenge for the ball during a friendly soccer match between Germany and Finland in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Aug. 31, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany's Joshua Kimmich, left, and and Finland's Teemu Pukki challenge for the ball during a friendly soccer match between Germany and Finland in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Aug. 31, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο εκπρόσωπος του Τέεμου Πούκι υποστήριξε ότι είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, ότι δεν υπάρχει συμφωνία και πως δεν υπάρχει βιασύνη για το μέλλον του Φινλανδού επιθετικού.

Ο Τέεμου Τούρουνεν, μάνατζερ του Τέεμου Πούκι, μίλησε στην ιστοσελίδα iltalehti.fi για τον πελάτη του και για τον ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Ο Φινλανδός ατζέντης επεσήμανε ότι μιλάει με τον Δικέφαλο, αλλά ότι δεν έχει επέλθει συμφωνία.

Η τοποθέτηση του Τούρουνεν για τον 28χρονο Φινλανδό επιθετικό, που έπαιζε τα τελευταία χρόνια στη Μπρόντμπι: "Δεν είναι αλήθεια πως ο Πούκι είναι καθ΄οδόν για την Θεσσαλονίκη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν υπογραφεί συμβόλαια από καμία από τις δύο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις επιλογές. Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Αγγλία, αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Με καμία ομάδα δεν έχει υπάρξει συμφωνία. Τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πολλά. Το προηγούμενο καλοκαίρι, η μεταγραφή του Πούκι στον Παναθηναϊκό, θεωρούνταν σίγουρη από τους Έλληνες.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετές παράμετροι. Δεν ξέρω αν ετοιμάζει τις βαλίτσες του αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση είναι εντελώς ανοιχτή, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ την εμπλοκή του ΠΑΟΚ στις μελλοντικές του σκέψεις. Όλο αυτό το διάστημα είμαστε με το τηλέφωνο στο χέρι και μιλάμε με όλους. Αν προκύψει πρόταση την οποία δεν μπορούμε να αρνηθούμε, μπορεί να κλείσουμε γρήγορα. Δεν υπάρχει όμως βιασύνη".

Όσο για τη διάρκεια του συμβολαίου που αναζητά ο πελάτης του ο Τούρουνεν τόνισε: " Μιλάμε για μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο. Σπάνια μια ομάδα επενδύει σε έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα της είναι αφοσιωμένος".

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ