ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Δεν υπάρχει διαφορά στην ψυχολογία..."

Μαλεζάς: "Δεν υπάρχει διαφορά στην ψυχολογία..."
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς αναφέρθηκε στην νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και στην συνέχεια των πλέι οφ.Τι δήλωσε ο Λάζαρ

Για πολλά ζητήματα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού θα πρέπει πλέον να συγκεντρωθεί στο ματς του ΟΑΚΑ με τους "πράσινους".

" Είναι μία νίκη και όχι κάτι παραπάνω η σημερινή. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε στο επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό αν θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα", δήλωσε αρχικά ο Μαλεζάς.

Για το αν είναι τελικός το ματς με τον Παναθηναϊκό: " Να μην βάζουμε τίτλους στα ματς. Έχουμε τρία πολύ δύσκολα μπροστά μας. Πρώτα με τον Παναθηναϊκό που είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε την ξεκούραση και το τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε".

Για το αν αλλάζει η προσέγγιση του ΠΑΟΚ στα ματς τώρα που η ομάδα είναι πρωτοπόρος. " Δεν υπάρχει διαφορά στην ψυχολογία και στο πως βλέπουμε τα παιχνίδια. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τι δεν πήγε καλά σήμερα και να το διορθώσουμε".

Για το αν υπάρχει κούραση: " Είναι πολύ μεγάλη η προσπάθεια των παικτών και η κούραση, αλλά αυτό δεν αφορά μόνο εμάς αλλά και τους αντιπάλους. Και πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας για να δίνουμε το κάτι παραπάνω".

Για το ότι κλείστηκε ο ΠΑΟΚ μετά το 1-0: " Όλες οι μεγάλες ομάδες ακόμη και αν παίζουν με υποδεέστερες, όταν θέλουν το αποτέλεσμα κλείνονται. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μειώνει την αξία του το ότι δεν πήρε καλά αποτελέσματα στα πρώτα τρία ματς. Παίζουν και αυτοί μπάλα, όχι μόνοι μας. Πρέπει όλοι να το έχουν στο μυαλό τους αυτό και εμείς και ο κόσμος".

Για το ποιο είναι το πιο κομβικό ματς: " Πάντα το πιο κομβικό είναι το επόμενο. Είτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό είτε με τον Ατρόμητο. Πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα είναι πιο δύσκολο και να είμαστε προετοιμασμένοι".

Για το αν κέρδισε σήμερα ο ΠΑΟΚ τον κόσμο του: " Ο κόσμος δεν πρέπει να απογοητεύεται από ένα-δύο αποτελέσματα. Είχαμε μια σεζόν με συνεχόμενα ματς. Εμείς πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Υπάρχει και ο αντίπαλος και αυτό δεν πρέπει να τα ξεχνά ο κόσμος".

Λάζαρ: "Σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο ΟΑΚΑ"

Από την πλευρά του ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε για την νίκη επί του Παναθηναϊκού καθώς και το ματς στην Αθήνα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναικό ο Κοστίν Λάζαρ, δήλωσε στην Nova: " Και οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα ωραίο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο μέρος κουραστήκαμε και περιοριστήκαμε στις ανασταλτικές μας υποχρεώσεις".

Για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ: " Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, για να αξίζει η σημερινή μας νίκη. Αν το καταφέρουμε αυτό τότε θα έχουμε πολλές ελπίδες για την πρώτη θέση".

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο "Δικέφαλος" σε αυτό το ματς: " Σοβαρότητα, συγκέντρωση και αξιοποίηση των ευκαιριών που μας παρουσιάζονται".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ