ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Δεν θα μας επηρεάσουν οι γιορτές"

Μαλεζάς: "Δεν θα μας επηρεάσουν οι γιορτές"
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς έκανε τον απολογισμό του 2015, έβαλε στόχους για το 2016 και μίλησε για το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στα "Πηγάδια" (3/1, 17:15)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα του 2016 στην Ξάνθη και ο Στέλιος Μαλεζάς με δηλώσεις του στη NOVA, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Δικέφαλος θα κάνει ποδαρικό με νίκη. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το διάστημα των διακοπών: "Το κύριο μέλημα αυτές τις μέρες ήταν η ψυχολογική ξεκούραση. Σωματικά δεν νομίζω ότι ήμασταν και τόσο πολύ κουρασμένοι, αν και είχαμε πολλά παιχνίδια. Αυτό που προείχε ήταν να ξεφύγουμε λίγο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις".

Για το 2015 και το τι άφησε στον ΠΑΟΚ: "Ήταν μία περίεργη χρονιά για μένα. Κρατάω στο μυαλό μου σίγουρα την επιστροφή μου στην ομάδα. Το γεγονός όμως ότι δεν έχουμε καταφέρει αυτά που θέλουμε όμως μου αφήνει μία πικρία".

Για το 2016: "Υγεία πάνω από όλα στην ομάδα, καθώς είχαμε και πολλούς τραυματισμούς. Νομίζω αυτό προέχει. Από 'κει και πέρα, αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Για το δεύτερο μισό της περιόδου και το πώς πρέπει να λειτουργήσει ο ΠΑΟΚ: "Αυτό που πρέπει να κοιτάμε όλοι είναι η βελτίωση. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Στα τελευταία παιχνίδια ήρθαν αποτελέσματα αλλά η απόδοση δεν ήταν αυτή που επιθυμούμε όλοι μας. Σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση πρέπει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι ενόψει συνέχειας".

Για την αναμέτρηση κόντρα στην SKODA Ξάνθη: "Δεν νομίζω ότι υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όπως θα αντιμετωπίσουμε την Ξάνθη έτσι αντιμετωπίσαμε και άλλες ομάδες. Έχουμε παίξει κι άλλα εξίσου δύσκολα παιχνίδια με αυτό της Κυριακής. Νομίζω η Ξάνθη είναι μία σφιχτή και κλειστή ομάδα, με παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του αντιπάλου".

Για το πως πρέπει να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στα "Πηγάδια": "Θα πρέπει να δείξουμε υπερβάλλοντα ζήλο και να συγκεντρωθούμε στο πως πρέπει να διασπάσουμε μία κλειστή άμυνα και να περιορίσουμε τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων".

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα στην πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς: "Όλα τα πρέπει των υπολοίπων αγώνων ισχύουν και για αυτόν. Δεν νομίζω ότι θα είμαστε επηρεασμένοι από τις γιορτές. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την Ξάνθη και το μυαλό θα είναι στραμμένο σε αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ