ΠΑΟΚ

Μακ: "Το άξιζε ο Αθανασιάδης"

Μακ: "Το άξιζε ο Αθανασιάδης"
INTIME SPORTS

Τι είπε ο Ρόμπερτ Μακ μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως υπάρχει χαρά στην ομάδα για τα τρία τέρματα του Aθανασιάδη.

O Ρόμπερτ Μακ μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ τόνισε πως υπάρχει χαρά στην ομάδα για τα τρία τέρματα του Aθανασιάδη. Συγκεκριμένα ο Σλοβάκος τόνισε:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνισή μας. Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά και χαιρόμαστε όλοι για το χατ τρικ του Κλάους. Το άξιζε. Το σημαντικό σήμερα είναι οι τρεις βαθμοί και παράλληλα στα τελευταία παιχνίδια όλοι βλέπουν ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο".

Σαλπιγγίδης: "Είναι ιδιαίτερο για μένα το ρεκόρ..."

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: "Τα καταφέραμε καλά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πήραμε μια ευρεία νίκη αλλά δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Το ότι μπήκανε γρήγορα γκολ, αυτό μας ξεκλείδωσε εμάς και το παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλέον "ανεβασμένος" σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν: "Ξεκινήσαμε λίγο άσχημα. Θέλουμε χρόνο και συνέχεια. Εχουμε δυνατότητες και περιθώρια βελτίωσης, πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε ακόμη κι αν τα πράγματα πάνε στραβά".

Για το ότι ο Αθανασιάδης είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ: "Μακάρι να τα διπλασιάσει. Είναι σημαντικό για τον Στέφανο αυτό και εύχομαι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλέον παραγωικός: "Είναι καλό αλλά δεν πρέπει να νιώθουμε πως αγγίξαμε τον ουρανό. Θα έρθουν πολύ δύσκολα ματς, θα αντιμετωπίσουμε και κούραση. Θα γίνουν και αλλαγές, μακάρι να παίξουμε όπως σήμερα".

Ρατς: "Τώρα να δούμε το ματς με τον Παναιτωλικό"

Ο Ραζβάν Ρατς τόνισε: "Είναι σημαντικό που έχουμε καλή και σταθερή λειτουργία στην ομάδα. Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς με την Ντιναμό Μινσκ, δεν έχουμε περιθώριο να το σκεφτόμαστε και πρέπει να δούμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω. Έχουμε πολλη δουλειά ακόμη".

Για τις 100 συμμετοχές του στο Γιουρόπα Λιγκ: "Χαίρομαι που συμπλήρωσα τους 100 αγώνες και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα για την καλή αρχή".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί πλέον για την πρόκριση: "Δεν θέλω να μιλήσω για φαβορί. Σίγουρα δείξαμε σήμερα ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Πάντως δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ