ΠΑΟΚ

Μακ: "Εχουμε ποιότητα..."

Μακ: "Εχουμε ποιότητα..."
INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ άξιζε την νίκη στο φιλικό με την ΚΠΡ, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Χέντβιχες Μαντούρο. Πονάει ο Κωνσταντινίδης.

Ο Ρόμπερτ Μακ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο ματς με αντίπαλο την ΚΠΡ. Ο Σλοβάκος δήλωσε: "Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αξίζαμε την νίκη. Δείχνουμε πως έχουμε ποιότητα και πιστεύω στο ματς με την Ιντερ να είμαστε καλύτεροι. Ο Κλάους είναι καλός επιθετικός, ζητάει την μπάλα, ξέρει που βρίσκομαι και ξέρω που βρίσκεται. Πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία μέσα στη σεζόν".

Για τα ματς με την Ζίμπρου: "Όταν θες να διακριθείς, αυτές τις ομάδες πρέπει να τις περνάς και εμείς πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μπορούμε να περάσουμε και μετά τον όμιλο με εμφανίσεις όπως σήμερα".

Για την προετοιμασία: "Κάναμε μια σκληρή προετοιμασία, θα είμαστε σχεδόν έτοιμοι για τα επίσημα ματς και ανυπομονώ για το ματς με την Ιντερ".

Για τη Θεσσαλονίκη: "Μου αρέσει πολύ η πόλη. Ανυπομονώ να έρθει η οικογένειά μου".

Mαντούρο: "Σήμερα είχαμε περισσότερο ηρεμία..."

Ο Χέντβιχες Μαντούρο τόνισε: "Αισθάνομαι καλά, δεν είμαι κουρασμένος. Παίξαμε με πιο έμπειρους παίκτες αυτή την φορά, είχαμε περισσότερο ηρεμία και θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερες φάσεις επιθετικά".

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη εν όψει των επίσημων αγώνων: "Eίναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση. Παίζαμε με μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ με μεγάλα ονόματα. Θα παίξουμε τώρα με την Ιντερ. Είναι σημαντικό γιατί πρέπει να μπούμε στον ρυθμό των δύσκολων αγώνων".

Για τα ματς με την Ζίμπρου: "Πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας, να σεβαστούμε τον αντίπαλο και να πάρουμε την πρόκριση".

Πονάει ο Κωνσταντινίδης

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου σε μία ανύποπτη φάση λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε. Οπως έγινε γνωστό θα επιβληθεί την Δευτέρα σε μαγνητική προκειμένου να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την κατάστασή του, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ