ΠΑΟΚ

Μακ: "Δίκαια πρώτοι, σκληρή δουλειά για τους ομίλους"

Μακ: "Δίκαια πρώτοι, σκληρή δουλειά για τους ομίλους"
Λέοβατς Μακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τα προκριματικά του Champions League και το επόμενο βήμα του ΠΑΟΚ.

Ο Ρόμπερτ Μακ, μίλησε στην εφημερίδα "Real News" για την παρουσία του στα τελικά του EURΟ και τη φετινή πορεία με τον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι εχει να κάνει με το EURO σημείωσε: "Είναι το πρώτο μου Euro και περιττό να σας πω ότι το περιμένω με ανυπομονησία. Το πρόγραμμα με την ομάδα μου όπως και για όλα τα γκρουπ περιλαμβάνει δύσκολες αναμετρήσεις, αλλά και συναρπαστικές μαζί. Κάθε χώρα θέλει να διακριθεί και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς".

Δήλωσε ακόμη:

Για το ποια θα είναι η πιο δύσκολη αντίπαλους από τις Αγγλία, Ρωσία, Ουαλία που βρίσκονται στο όμιλο της Σλοβακίας: "Νομίζω ότι κάθε ομάδα θα διεκδικήσει το δικό της μερίδιο στις πιθανότητες πρόκρισης. Να τονίσω επίσης ότι στις διοργανώσεις αυτές υπάρχει πάντοτε το στοιχείο της έκπληξης. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες ομάδες και το μόνο βέβαιο είναι ότι σε κάθ ματς θα αγωνιζόμαστε για το καλύτερο δυνατό".

Για τα φαβορί της διοργάνωσης: "Οι μεγάλες ομάδες είναι γνωστές. Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Πορτογαλία, όπως και η Γαλλία που παίζει μπροστά στον κόσμο της. Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις από τώρα προγνωστικά για το ποιος θα κατακτήσει την πρωτιά".

Για την πρωτιά του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: "Δεν το συζητάμε. Είναι μια μεγάλη επιτυχία, για την οποία παλέψαμε στο τέλος όλα τα παιδιά και νομίζω ότι τη δικαιούμαστε. Είμαστε χαρούμενοι και πλέον πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στο μέλλον αν θέλουμε να κερδίσουμε την παρουσία μας στους ομίλους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ