ΠΑΟΚ

Λύση στην άμυνα με Κατσουράνη

Λύση στην άμυνα με Κατσουράνη
INTIME SPORTS

Ο Δώνης ενεργοποιεί με Ατρόμητο την αρχική σκέψη να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Κατσουράνη στα μετόπισθεν.

Στην εμπειρία και την προσωπικότητα του Κώστα Κατσουράνη ποντάρει ο Γιώργος Δώνης για να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ μία αξιόπιστη άμυνα στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Στη δοκιμή που έκανε στην τελευταία προπόνηση που έγινε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες στην Τούμπα, ο Έλληνας τεχνικός έβαλε τον "Κατσούρ" παρτενέρ του Κατσικά στο κέντρο άμυνας, αποφεύγοντας να πάει σε σχήμα με δύο νεαρούς (Κατσικάς-Ιντζίδης).

Κάλυψε, μάλιστα, την μετακίνηση του Κατσουράνη από τη μεσαία γραμμή με την τοποθέτηση του Κώστα Σταφυλίδη σε ρόλο αριστερού εσωτερικού μέσου.

Μοναδικό δίλημμα στη θέση "1"

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Γιώργος Δώνης έχει κατασταλάξει στην ομάδα που θα χρησιμοποιήσει αύριο το απόγευμα στην Τούμπα με μοναδικό προβληματισμό τη θέση του τερματοφύλακα που, πάντως, ο Χακόμπο δείχνει να έχει προβάδισμα αντί του Γλύκου.

Οι τέσσερις στην άμυνα θα είναι από δεξιά: Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Κατσικάς, Λίνο, η τριάδα των μέσων με Κάτσε (σε ρόλο αμυντικού μέσου) Σταφυλίδη (αριστερά), Λάζαρ (δεξιά), στα άκρα της επίθεσης ο Λορενς αριστερά μπροστά από το Λίνο και Σαλπιγγίδης δεξιά μπροστά από τον Αποστολόπουλο και αιχμή του δόρατος ο Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ