ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εμφάνισή μας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα, τονίζοντας, ωστόσο, πως το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει σε απόλυτο βαθμό την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στο -1 απ' τον πρωτοπόρο Ατρόμητο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας, ωστόσο, πως το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την εικόνα των παικτών του.

"O αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου έφερε μία πρόκριση. Μην το ξεχνάμε αυτό. Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν (σ.σ. για την εμφάνιση με Ολυμπιακό και Απόλλων) . Η ομάδα νίκησε την Τετάρτη, νίκησε και σήμερα. Ελέγξαμε το παιχνίδι, πήραμε τη νίκη, αλλά ίσως το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει σε απόλυτο βαθμό την εμφάνισή μας. Ακόμα και αν παίζεις καλά, αλλά κερδίζεις, είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να ξέρουμε να κάνουμε κι αυτό", δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Ρουμάνος τεχνικός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ