ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Αν έρθουν τώρα παίκτες δύσκολα θα είναι έτοιμοι με τη Βασιλεία"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΑΟΚ - ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΑΟΚ - ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ κινείται για αριστερό μπακ και επιθετικό σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε ο Λουτσέσκου ο οποίος όμως σημείωσε πως ακόμα και αν αποκτηθούν τώρα δύσκολα θα είναι στη διάθεση του για το πρώτο παιχνίδι με τη Βασιλεία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία με ήττα από τη Νόρτζελαντ αλλά αυτό δεν έδειξε να επηρεάζει καθόλου τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στις δηλώσεις του δεν έδειξε να ανησυχεί καθόλου για το αποτέλεσμα. Αντίθετα αυτό στο οποίο στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης και μετά από σχετική ερώτηση ήταν πως όποιος παίκτης και αν αποκτηθεί τώρα, αριστερό μπακ ή επιθετικός, δύσκολα θα είναι έτοιμος για τα ματς με τη Βασιλεία.

Ο Λουτσέσκου τόνισε χαρακτηριστικά:

"Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο απ' αυτό το ματς. Ήταν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Με αρκετά καλές προπονήσεις, υγιείς οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι παίκτες παρουσίασαν διαφορετικά πρόσωπα, πότε καλά και πότε κακά λόγω και των σκληρών προπονήσεων.

Το σημαντικό για εμάς έως τώρα είναι πως βγάλαμε αυτές τις 11 μέρες με καλές προπονήσεις. Χωρίς να αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Μια-δυο μέρες ο Ελ Καντουρί, μια-δυο μέρες ο Χατσερίντι, τίποτα το σπουδαίο. Με την ίδια λογική θα πάμε να αξιοποιήσουμε και το δεύτερο μέρος".

Ποια είναι η προτεραιότητα σας για τις επόμενες μέρες και τις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη και τι διαφορετικό θα έχει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας;
"Η προτεραιότητα θα είναι να ηρεμήσουμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να έρθουμε και στο δεύτερο στάδιο έτοιμοι. Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα εστιάσουμε στο να ανεβάσουμε τα αγωνιστικά λεπτά των παικτών. Να συνεχίσουμε τη δουλειά με τον ίδιο τρόπο, η δουλειά δεν σταματά ποτέ. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στα ματς με την Βασιλεία".

Σίγουρα στο επόμενο στάδιο θα είναι μαζί σας ο Πρίγιοβιτς, θα είναι και ο Ουάρντα;
"Ο Ουάρντα θα ενταχθεί στην προετοιμασία την ίδια μέρα με τον Πρίγιοβιτς, την Κυριακή".

Είχατε πει στην έναρξη της σεζόν πως θέλατε μαζί σας στην προετοιμασία τα νέα πρόσωπα. Πλην του Χατσερίντι και τις επιστροφές των δανεικών δεν ήταν κανείς άλλος εδώ. Αν αποκτηθούν τώρα κάποιοι νέοι παίκτες θα προλάβουν να είναι έτοιμοι στις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις;
"Όχι, δύσκολο. Είναι δύσκολο να έρθει κάποιος και να είναι έτοιμος σε δυο-τρεις εβδομάδες. Για εμάς επείγει η κατάσταση σε δυο θέσεις που κινούμαστε".

Αυτές του αριστερού μπακ και του επιθετικού;
"Ναι".


To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ