ΠΑΟΚ

Λούκας: "Είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζουμε"

Λούκας: "Είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζουμε"
INTIME SPORTS

Ο Λούκας Πέρεθ κατά τη βράβευση του ως MVP της αγωνιστικής τόνισε ότι πλέον έχει προσαρμοστεί, νιώθει καλύτερα και ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να παίζει για το "τρίποντο".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκας:

Για την επιστροφή στην ενδεκάδα και την κατάκτηση του βραβείου: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι μια αναγνώριση του κόσμου που με ψήφισε ως καλύτερο παίκτη. Πιστεύω το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα και να πάμε μαζί πιο ψηλά".

Για το γεγονός ότι κατακτά το βραβείο του MVP για δεύτερη φορά: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό. Το πιο σημαντικό είναι το καλό για την ομάδα και όχι μόνο η προσωπική επιτυχία".

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: "Ναι πιστεύω ότι χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστώ σε σχέση με τις συνθήκες της Ουκρανίας. Πιστεύω ότι όλοι το χρειάζονται, αλλά πλέον το έχω ξεπεράσει και πιστεύω θα έρθουν καλύτερα πράγματα για εμένα και την ομάδα".

Για τα τρία συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται: "Αυτό που θα με ικανοποιούσε είναι η νίκη και στα τρία παιχνίδια. Είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζουμε παντού και πάντα".

Για το ανταγωνιστικό ρόστερ του ΠΑΟΚ: "Είναι κάτι καλό και για την ομάδα. Ξέρουμε ότι ο προπονητής θα εμπιστευτεί τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Είναι καλός αυτός ο ανταγωνισμός".

Για το τι λέει στους δικούς ανθρώπους στην Ισπανία για τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί όλοι με έχουν φερθεί καλά. Και εγώ, αλλά και η οικογένεια μου αισθάνονται καλά, γι' αυτό και θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο".

Για το αν άλλαξε ο ρόλος του στο ματς με τον Πανθρακικό: "Το σημαντικό δεν είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ, αλλά ο προπονητής. Ο Στέφενς είναι ευχαριστημένος από τη θέση που αγωνίζομαι".

Για το πως βλέπει το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: "Πιστεύω ότι το μέλλον θα είναι καλό. Προσωπικά δε βλέπω κάτι άλλο από το να βρίσκομαι εδώ και να θριαμβεύσω με τον ΠΑΟΚ".

Οι δηλώσεις του Λούκας κατά τη βράβευσή του:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ